Cum a reacționat Namiko, după ce s-a aflat că Andreea Ibacka este însărcinată: „Cel mai bun...”

Publicat pe

Familia Ibacka se mărește! Andreea Ibacka a anunțat că este însărcinată, așa că Namiko va deveni în curând soră mai mare! Iată cum a reacționat micuța la aflarea veștilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cabral și Andreea Ibacka au anunțat că urmează să devină părinți și, automat, Namiko va fi soră mai mare! Familia este fericită peste măsură, iar postările de pe rețelele de socializare în care au anunțat că familia lor se mărește au adunat zeci de mii de reacții și aprecieri.

Namiko, prima fetiță a cuplului, a fost un copil dorit, pentru care părinții s-au chinuit ani buni. Ei bine, la numai doi ani de la venirea sa pe lume, Cabral și Andreea Ibacka se pregătesc să îl cunoască în toamna acestui an pe mezinul familiei.

Citește și: Ce frumoasă e Namiko, fiica Andreei și a lui Cabral Ibacka, la 2 ani. Micuța îi seamănă leit tatălui!

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Ion Dichiseanu și Simona Florescu: „Mulți au fost împotriva noastră”

Citește și: Cum a cerut-o Cabral de nevastă pe Andreea Ibacka. Scena este din Romeo și Julieta, varianta bucureșteană!

Citește și: Ana Porgras, adevărul despre relația cu tatăl său, după divorțul părinților: „Am rămas cu sechele”/ EXCLUSIV

Prima reacție a lui Namiko, la aflarea veștii că e soră mai mare

Pe contul de Facebook al lui Namiko și-a făcut apariția o postare. Chiar dacă acesta este administrat de părinți, micuța are zâmbetul până la urechi, semn că este conștientă de ce se întâmplă!

„În toamnă vine cel mai bun prieten…sau prietenă'., se arată în fotografia lui Namiko.

Cum a reacționat Namiko, după ce s-a aflat că Andreea Ibacka este însărcinată: „Cel mai bun...'Cum a reacționat Namiko, după ce s-a aflat că Andreea Ibacka este însărcinată: „Cel mai bun...'

Nici Cabral nu și-a ascuns reacția la aflarea veștii că va fi tătic pentru a doua oară. Prezentatorul a declarat, pentru protv.ro, că soția sa se simte bine și că Namiko este cea mai fericită. Mai mult, sarcina nu a fost una planificată, dar părinții sunt pregătiți pentru venirea pe lume a bebelușului cu numărul 2.

„In toamnă. Așa pare că s-a potrivit.Nu ne-am propus nimic, ne-am bucurat că s-a întâmplat. Sigur, cea mai mare bucurie va fi pentru Namiko, va avea partener de joacă și de năzbâtii, probabil. Sarcina pare ok, n-au fost probleme și evenimente, Andreea e bine. Acum e și mai relaxata, știe la ce să se aștepte, are experiență și poate corela mult mai ușor informațiile și stările.

Sperăm să fie o sarcină ușoară, Namiko de-abia așteaptă livrarea… noi ne pregătim de Haos x2. Dublu prăpăd. Năcazul revine. Beleaua Stereo. Din toamnă, în Casa Ibacka…', a explicat Cabral.

Sursa foto: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter