Un ultim omagiu pentru Ion Dichiseanu. Ioana Dichiseanu și Simona Florescu, îndurerate la căpătâiul actorului

Publicat pe

Marele actor Ion Dichiseanu a murit, lăsând un gol imens în sufletele apropiaților. Fiica lui, Ioana, este de neconsolat. Trupul neînsuflețit al maestrului a fost depus, pentru un ultim omagiu, în foaierul Teatrului Nottara, iar înmormântarea urmează să aibă loc sâmbătă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

UPDATE. Fuego a vennit la căpătâiul regretatului Ion Dichiseanu cu o coroană de tradafiri albi: „Printre cea mai frumoasă amintire este aceea de la Sala Palatului, în care am maestrul a făcut un recital și eu cântam. A fost un moment pe care n-o să-l uit toată viața mea. Zece minute oamenii l-au apludat în picioare, pentru că el în momentul Acela recita un poem dedicate colegilor lui, marilor actori plecați… a fost cel mai frumos moment din viața mea. Pentru că întâlnirea cu Ion Dichiseanu a fost o experiență unică pentru mine, eu terminând și Teatru.'

Ion Dichiseanu a murit la 87 de ani, iar familia este îndurerată! Ioana Dichiseanu a fost surprinsă de paparazzi Click! Extrem de afectată de pierderea părintelui său, fiica actorului a venit la morga spitalului Floreasca pentru a ridica trupul neînsuflețit al lui Ion Dichiseanu.

Un ultim omagiu pentru Ion Dichiseanu. Ioana Dichiseanu și Simona Florescu, îndurerate la căpătâiul actoruluiUn ultim omagiu pentru Ion Dichiseanu. Ioana Dichiseanu și Simona Florescu, îndurerate la căpătâiul actorului

Ioana Dichiseanu și Simona Florescu, la căpătâiul lui Ion Dichiseanu

Trupul neînsufleţit al marelui actor a fost depus în foaierul Teatrului Nottara, acolo unde cei care l-au îndrăgit au ocazia de a-i aduce un ultim omagiu.

Oamenii prezenți au aplaudat în momentul în care sicriul a fost ridicat. El a fost adus cu o mașină mortuară specială, un Cadillac transformat, potrivit pentru actorul care a fost întotdeauna o prezență elegantă. Ioana Dichiseanu, susținută de soțul ei, Adrian, dar și mama ei, Simona Florescu și însoțită de Anastasia, nepoata maestrului au impresionat cu prezența lor, fiind susținuți de toți cei prezenți pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Primul actor care i-a adus un ultim omagiu lui Ion Dichiseanu

Alexandru Repan, în vârstă de 81 de ani, a fost primul actor ce a venit să-i aducă un ultim omagiu lui Ion Dichiseanu. Colegul său de breaslă a venit sprijinindu-se în baston și a stat preț de câteva minute la căpătâiul său, potrivit impact.ro.

De asemenea, fanii actorului care au venit să-și ia rămas bun de la marele Ion Dichiseanu au depus foarte multe flori, mai ales bujori.

Citește și: Dramele care i-au marcat viața lui Ion Dichiseanu.A fost luat prizonier, în copilărie și și-a găsit sora decedată

Citește și: Ion Dichiseanu, ultimul interviu. Ce regret avea:„Nu am putut să…'

Citește și: Marele regret al actorului Florin Busuioc:„I-am pus pe toți într-o situație urâtă'/ EXCLUSIV

Ion Dichiseanu va fi înmormântat la Cimitirul Bellu

Maestrul urmează să fie înmormântat, sâmbătă, cu onoruri militare, în Cimitirul Bellu, lângă Ionela Prodan. Înmormântarea se va desfășura cu respectarea normelor sanitare în vigoare, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Pe cruce va sta scris numele de Ioan Dichiseanu, acesta fiind numele actorului din buletin, cu toate că pe scenă a fost cunoscut ca Ion Dichiseanu toată viața.

Sâmbătă, la ora 10.00, cortegiul va pleca spre Cimitirul Bellu, locul în care sicriul va fi depus în capelă. Slujba de înmormântare este programată pentru ora 12.00, potrivit cancan.ro.

Ion Dichiseanu a murit în brațele fiicei lui

În lacrimi, Simona Florescu a declarat că Ion Dichiseanu a murit în brațele fiicei sale, exact cum și-a dorit să se întâmple. Vestea a venit ca un șoc, mai ales că starea de sănătatea părea să se îmbunătățească.

A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și după 4 luni în spital a murit.’, a declarat Simona Florescu pentru Fanatik.

Sursa foto: Hepta, Click

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter