Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii s-a căsătorit! Urmează să devină mămică

Publicat pe

Nicoleta Molnar, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Insula Iubirii, s-a căsătorit! Superba șatenă a fost cerută în căsătorie înainte să anunțe că este însărcinată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Nicoleta Molnar a stârnit valuri de compasiune în timpul participării la Insula Iubirii, de la Antena 1. Aceasta a decis să își testeze relația cu Cătălin Meșter, fostul partener, care s-a cuplat în scurta perioadă cu ispita Nicoleta. Relația dintre Cătălin și ispita sa nu a fost una de lungă durată, iar bărbatul și-a găsit fericirea în brațele altei femei, cu care s-a și căsătorit între timp.

Ei bine, iată că după orice furtună iese și soarele, lucru demonstrat de Nicoleta Molnar. Tânăra s-a căsătorit chiar astăzi, cu puțin timp înainte să aducă pe lume primul copil alături de bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze.

Citește și: Cătălin de la INSULA IUBIRII, viaţă amoroasă complicată: şi-a lăsat iubita pentru ispita Nicoleta, iar acum se însoară cu o altă ispită / Cine este norocoasa

Citește și: Bebe Cotimanis a aflat în direct de moartea lui Ion Dichiseanu. Actorul a izbucnit în lacrimi

Citește și: Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii e însărcinată cu primul copil. Cine e tatăl copilului

Citește și: Andra și David de la Mireasa divorțează: „Nu pot trage doar eu de o căsnicie”

„Cum te simți să fii soțul meu?', a întrebat Nico, la scurt timp după cununia civilă.

„Foarte bine și foarte emoționat. Te iubesc nemărginit!', a dezvăluit partnerul Nicoletei.

Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii s-a căsătorit! Urmează să devină mămicăNicoleta Molnar de la Insula Iubirii s-a căsătorit! Urmează să devină mămică

Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii este însărcinată în aproape 6 luni

Nicoleta și Sanyi vor deveni părinți în doar câteva luni, iar șatena a dezvăluit în nenumărate rânduri că deja își iubește copilul. Cei doi se laudă cu minunea lor, iar Nicoleta postează aproape zilnic poze cu burtica pe rețelele de socializare, acolo unde fanii o laudă ori de câte ori se afișează.

Mai mult, în luna ianuarie a anului curent, Nicoleta Molnar a fost cerută în căsătorie de partenerul său, Sanyi, iar superba bijuterie pe care a primit-o a făcut furori în mediul online!

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă