Cosmin Stanciu a răbufnit la Survivor: „V-aș bate de v-aș rupe”

Publicat pe

Se încing spiritele la Survivor România, în special în echipa Faimoșilor. Cosmin Stanciu nu s-a mai abținut și a răbufnit la adresa colegilor lui de echipă. Acesta a spus că ar fi timpul să mai plece și de la ei pentru că toți vor să fie individualiști. De asemenea, Culiță Sterp a avut un conflic cu Raluca Dumitru, în timpul jocului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Primul joc al săptămânii de la Survivior România a fost câștigat de către Războinici care s-au bucurat de un premiu fabulos. Aceștia au avut parte de o excursie cu iahtul, muzică și mâncare. În ceea ce privește echipa Faimoșilor, aici lucrurile devin din ce în ce mai tensionate.

Cosmin Stanciu a răbufnit la Survivor: „V-aș bate de v-aș rupe'Cosmin Stanciu a răbufnit la Survivor: „V-aș bate de v-aș rupe'

Cosmin Stanciu nu s-a mai abținut și a răbufnit la adresa colegilor lui. De obicei, acesta este unul dintre cei mai calmi concurenți de la Survivor, dar, de data asta, i s-a umplut paharul.

V-aș bate de v-aș rupe pe toți și nu glumesc, doar că încerc să vă accept. Atâta tot am de zis', le-a spus Cosmin Stanciu colegilor lui de echipă în timp ce se aflau pe bancă, la jocul de recompensă.

Citește și: Albert Oprea, flirt la Survivor cu altă fată, chiar în fața Mariei:„Mama o să își vadă nora'

Citește și: Albert a sărutat-o pe Maria, la Survivor. Familia Războinicei:„Sunt doi oameni…'

Citește și: Răzvan Botezatu îl atacă pe Culiță Sterp de la Survivor:„S-a combinat cu prietena fostei soții'

Citește și: Care este legătura dintre Jador și nepoata Elenei Merișoreanu:”M-a susținut la Survivor și…” EXCLUSIV

Cosmin Stanciu a răbufnit la Survivor

După ce jocul s-a finalizat, iar Războinicii au câștigat, Cosmin Stanciu a fost întrebat de Dan Pavel, prezentatorul emisiunii, ce le-a lipsit, iar Faimosul a decis să rupă tăcerea.

Am atâtea în gând, încât dacă le-aș spune cred că ar ieși prăpăd. Felul meu de a fi mă face să nu vorbesc. Adică vreau să accept tot ce se întâmplă în jurul meu, chiar dacă nu sunt de acord. Mă pot rezuma doar la mine. Sunt în filmul meu, în gândurile mele. Cred că suntem prea mulți în echipă. Trebuie să mai rărim dintre noi. Războinicii se înțeleg bine, noi nu ne înțelegem. Prea multă gălăgie în echipă, prea multe țipete. Suntem foarte deștepți toți dintre noi și încercăm să ne impunem. Cred că cel mai bine ar fi ca dintre noi să mai plece acasă', i-a spus Cosmin Stanciu lui Dan Pavel, la Survivor.

Scandal între Culiță Sterp și Raluca Dumitru la Survivor

În timpul jocului de recompensă a avut loc un scandal între Culiță Sterp și Raluca Dumitru. Faimoasa a aruncat cu nisip spre culiță, iar cântărețul a răbufnit. Faimoșii, dar și Războinicii au fost șocați de ceea ce s-a întâmplat între cei doi.

Culiță Sterp: Ești cea mai falsă persoană de aici! Ce e asta, de ce ești așa țărancă? Ce-i comportamentul ăsta de mahala, femeie?! Eu sunt țăran, sunt crescut la țară, dar tu ești țărancă de oraș.

Raluca Dumitru: Uite cum iese mahalaua din tine, că tu te cerți. Nu am cum să fiu doamnă cu tine. Eu sunt doamnă cu cine vreau eu.

Sursa Foto: Instagram, Facebook, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter