Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii e însărcinată cu primul copil. Cine e tatăl copilului

Publicat pe

Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii este însărcinată și urmează să devină mamă pentru prima oară. Fosta concurentă a fost una dintre cele mai simpatizate prezențe în cadrul show-ului, mai ales după ce iubitul ei s-a îndrăgostit de ispita Nicoleta Dragne. Acum însă, este mai fericită ca niciodată alături de bărbatul pe care îl va face tată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Recent, Nicoleta Molnar, fostă concurentă la Insula Iubirii, le-a dat fanilor ei de pe contul de socializare cea mai frumoasă veste – este însărcinată și va deveni mamă. Până să-și găsească jumătatea perfectă însă, tânăra a concurat la Insula Iubirii alături de iubitul ei… Din nefericire, acolo a trăit o mare dezamăgire, deoarece Cătălin Meșter, bărbatul alături de care credea că va forma o familie a cedat ispitei…

Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii e însărcinată cu primul copil. Cine e tatăl copiluluiNicoleta Molnar de la Insula Iubirii e însărcinată cu primul copil. Cine e tatăl copilului

Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii este însărcinată

Nicoleta Molnar și-a anunțat fanii că este însărcinată într-un mod inedit. Tânăra a postat recent pe contul de socializare o fotografie emoționantă în care se află alături de iubitul ei, însoțită de hashtagurile #futureParents, #babyloading, #5month. Fanii s-au grăbit să o felicite în număr mare pe viitoarea mamă, care peste doar 4 luni își va strânge bebelușul la piept.

Citește și: Însărcinată în luna a opta, Angela Rusu a devenit bunică! A postat prima imagine cu nepoata ei

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole:„Țeluri diferite și multe traume din copilărie’/ EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Sindy, după ce s-a întors de la Survivor. „Nu puteam să mai merg'

Citește și: Daniela Iliescu a dezvăluit tot ce a vorbit cu Culiță Sterp, la Survivor. De ce a izbucnit Faimosul în lacrimi

„Felicitări Nico ! Vă dorim tot binele din lume, să vă bucurați din plin de această minune! / Wow asta da veste… sănătate și fericire meriți / Felicitări. Multă sănătate și ție și la bebeluș. Să aveți parte de tot ce e mai frumos în lume și să vă aducă numai bucurii. Sarcină ușoară / Felicitări! Să fie într-un ceas bun', i-au transmis fanii de pe Instagram.

Și ea, și iubitul s-au îndrăgostit de ispite la Insula Iubirii

Nicoleta Molnar a venit la Insula Iubirii încrezătoare în relația ei și convinsă că ea și Cătălin nu vor pica testul fidelității. Cu toate acestea, bărbatul iubit i-a înșelat încrederea, căzând în mrejele ispitei Nicoleta Dragne. Deși au venit convinși de sentimentele lor, cuplul s-a destrămat odată ce au fost despărțiți. Cătălin a fost primul care a cedat, îndrăgostindu-se de atrăgătoarea ispită.

Ulterior, Nicoleta a căzut și ea în mrejele iubirii, îndrăgostindu-se de ispita Marco, dar lucrurile nu s-au legat între ei, spre dezamăgirea fanilor. Nicoleta Molnar, chiar dacă s-a întors cu sufletul sfâșiat de la Insula Iubirii, și-a refăcut viața alături de un alt bărbat, iar în scurt timp urmează să devină mamă.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter