Dan Bittman, anunț surprinzător: "Mă vaccinez anti-COVID". Ce tip de vaccin a ales

Publicat pe

Dan Bittman a luat prin surprindere pe toată lumea în momentul în care a anunțat că se vaccinează anti-COVID… Asta, evident, în condițiile în care artistul de la Holograf a contestat multă vreme măsurile impuse de autorități.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Dan Bittman a făcut, la finele săptămânii trecute, un anunț prin care și-a declarat intenția de a se vaccina anti-COVID. Artistul a mărturisit acest lucru în condițiile în care, până acum, a fost unul dintre cei mai aprigi contestatari ai măsurilor restrictive din perioada pandemiei. Mai mult, solistul trupei Holograf a declarat și ce tip de vaccin a ales pentru a se vaccina.

Dan Bittman, anunț surprinzător: "Mă vaccinez anti-COVID". Ce tip de vaccin a alesDan Bittman, anunț surprinzător: "Mă vaccinez anti-COVID". Ce tip de vaccin a ales

Dan Bittman se vaccinează anti-COVID!

După ce declarațiile sale au stârnit controverse în social media și nu numai, luni de zile, unde a fost foarte vehement împotriva regulilor impuse de autorități în timpul pandemiei, Dan Bitmann a luat prin surprindere pe toată lumea în momentul în care a anunțat că se vaccinează anti-COVID.

Mai mult, deși toată lumea preferă să se vaccineze cu Pfizer și cu Moderna, artistul are o altă opțiune. Bittman a respins cele două vaccinuri create pe baza tehnologiei ARN, menționând că preferă să i se administreze Astra Zeneca. Artistul a mărturisit că inițial ar fi vrut să-i fie administrat Johnson & Johnson, însă în cele din urmă s-a decis pentru Astra Zeneca. Iar asta tocmai pentru a le demonstra oamenilor că nu au de ce să se teamă de tormboze.

Citește și: Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii e însărcinată cu primul copil. Cine e tatăl copilului

Citește și: Însărcinată în luna a opta, Angela Rusu a devenit bunică! A postat prima imagine cu nepoata ei

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole:„Țeluri diferite și multe traume din copilărie/ EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini cu Sindy, după ce s-a întors de la Survivor. „Nu puteam să mai merg’

Citește și: Daniela Iliescu a dezvăluit tot ce a vorbit cu Culiță Sterp, la Survivor. De ce a izbucnit Faimosul în lacrimi

„Am așteptat vaccinul Johnson & Johnson, care mi se pare mai tradițional și în alea tradiționale am încredere. Nu am încredere în astea cu ARN mesager, ca Pfizer și Moderna, de asta aștept pe cel de la J & J. Dar, uite, ca să nu zica lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca.

Eu nu știu de ce nu se explică lumii, care e speriată de tromboze, că dacă iei cu o săptămână înainte un anticoagulant, care costă 5 lei, nu se întâmplă nimic riscant. Nu e comunicare deloc, iar lumea e speriată', a declarat Dan Bittman la EVZ TV.

Decizia artistului de a se vaccina a venit ca un șoc pentru fani și pentru apropiații săi, cu atât mai mult cu cât, în nenumărate rânduri Dan Bittman a dat de înțeles că nu crede în acest virus, declarând chiar că pandemia este „o afacere excepțională'.

„Cred în acest virus”

După ce, multă vreme, Dan Bittman a făcut declarații șocante cu privire la pandemie, stârnind adevărate controverse, poate în urma presiunii din social media sau poate conform propriei convingeri, artistul a trecut la sentimente mai bune…

M-am trezit zilele trecute că sunt liderul unei organizații pe care chiar nu o cunoșteam până alaltăieri. Vreau să spun de la bun început, cred în acest virus. Chiar astăzi m-a sunat un prieten din Timișoara, medic, are COVID. Mi-a povestit exact ce s-a întâmplat cu domnia sa, deci eu nu sunt genul de idiot care să spun că nu există COVID sau că nu există acest pericol”, a spus Dan Bittman la un post de televiziune.

Dan Bittman susținea anterior că motivul pentru care a avut reacții atât de dure a fost incoerența autorităților.

„Poate că unele măsuri au fost bune, dar ceea ce mă frapează pe mine este că în timp ce mie mi se spunea să stau liniștit în casă, și chiar am stat, fiindcă respect regulile acestei țări, Guvernul organiza cel mai mare exod românesc organizat vreodată. 80.000 de muncitori, într-o săptămână, două, plecați cu avioane, cu transporturi, în timp ce noaptea era interzis să se meargă prin România. Nu pot unii să fie cu COVID și alții fără, unii să stea în casă și alții să stea unde vor ei, adică fiți coerenți’, a mai subliniat artistul.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter