Brigitte a plâns în direct din cauza certurilor cu Florin Pastramă: „Are niște probleme grave”

Publicat pe

Brigitte Pastramă suferă enorm de mult după cearta dintre ea și soțul ei, Florin Pastramă. Cei doi s-au despărțit din nou, iar Brigitte chiar a izbucnit în plâns în direct, la televizor, în timp ce povestea despre situația dificilă în care se găsește cu soțul ei. Aceasta a spus că nu mai știe ce să facă pentru a-și salva căsnicia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Căsnicia dintre Brigitte și Florin Pastramă se găsește într-o situație delicată după ce aceștia s-au despărțit di nou. Brigitte a fost invitată în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars unde a vorbit despre stadiul în care se afla relația ei cu Florin Pastramă. Acesta este plecat de câteva zile de acasă, iar Brigitte nu știe cum să gestioneze situația din moment ce mama lui se confruntă și cu grave probleme de sănătate.

Brigitte a plâns în direct din cauza certurilor cu Florin Pastramă: „Are niște probleme grave'Brigitte a plâns în direct din cauza certurilor cu Florin Pastramă: „Are niște probleme grave'

În momentul în care omul acesta are niște probleme grave, eu nu sunt în măsura în care să arunc în el. De aceea nu pot să arunc în cineva care se află în situația în care se află el, să fie pus în situația de a-și putea pierde mama. Cel mai bine e ca eu acum să nu fac nimic și să aștept ca lucrurile să se limpezească, decât să iau vreo decizie la nervi. Nici nu pot să fac ceva. Și nici nu pot să îl ajut. Ce pot să fac eu în situația asta? Decât să plâng și să mă rog, pentru ceea ce mi se întâmplă. Merit o explicație, de ce face asta. Nu știu de ce face lucrurile astea', a povestit, printre lacrimi, Brigitte despre Florin Pastramă, la Antena Stars.

Citește și: Brigitte Pastramă, primele declarații despre scandalul cu săbii de la restaurant:”Au scos maceta la fiul meu!”

Citește și: Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița lui Marius Moga!Maria seamănă cu mama ei

Citește și: Alex Bodi și Gabi Bădălău, război pentru Bianca Drăgușanu.Ce schimb de replici au avut

Citește și: Salariul lui Mihai Bendeac, la Antena 1.Actorul a trecut toți banii pe numele tatălui

Brigitte a plâns la TV din cauza certurilor cu soțul ei

Brigitte Pastramă a mai povestit că familia lui Florin Pastramă nu o are la inimă. Ba chiar, mama acestuia, după apariția emisiunii „Brigitte și Pastrămă', de la Antena Stars, a fost de părere că bruneta îl umilește public pe fiul ei. în apărarea ei, aceasta a spus că toate reacțiile din respectiva emisiune sunt exagerate.

Ei fiind de etnie rromă, ei au impresia că eu îl lovesc în orgoliu pe el. Dar fiecare mai exagerează un pic, ăsta este hazul nostru. Eu mi-am asumat asta, știam că o să fiu văzută așa. Dar și lui îi place, că dacă nu îi plăcea, îmi zicea să ne oprim. Mama lui i-a spus că indiferent de ce se întâmplă, el să nu ia absolut nimic de la mine. Toată familia lui mă discreditează. Îți dai seama în ce situație mă aflu eu acum, nici nu pot să fiu lângă el, orice fac e interpretabil. Eu sunt urâtă de această familie, ei consideră că eu l-am umilit prea mult pe Florin în emisiune. Este normal, fiecare mamă își iubește puiul. Și mama mea a pățit ce pățește mama lui Florin acum. Mama mea nici măcar nu mai are pe televizor Antena Stars, i s-a făcut rău cu inima, a leșinat, a suferit foarte mult', a explicat Brigitte Sfăt la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Brigitte, despre relația cu Florin Pastramă

Florin Pastramă a plecat din nou de acasă. Totuși, după cearta legată de banii pentru casa din Dubai din urmă cu o lună, Brigitte și soțul ei păreau că încep să îngroape securea războiului, încă problemele dintre ei sunt mai grave decât s-ar fi crezut.

Eu îmi fac un gard în curte, erau muncitorii pe acolo, și din cauză că el mă înjura pe acolo foarte rău, i-am zis să se ducă la maică-sa, și el a plecat, și de atunci nu am mai vorbit. Nu mai știu a câta plecare de acasă este, este a doua din luna asta. Mama lui este bolnavă, este în spital, am înșeles că a fost operată. Eu nu am fost cu el, nu am vorbit cu el, nu mi-a dat nici un mesaj, nu m-a căutat, eu l-am căutat. Acum, de o săptămână de cânt sunt singură, nici nu ai idee câți oameni mi-au zis tot felul de lucruri rele, ba de mine, ba de Florin, ba de cum văd ei situația. Nu pot să fac pe victima, nu pot să acuz pe nimeni', a mai adăugat Brigitte despre relația dintre ea și Florin Pastramă.

Sursa Foto: captură de ecran Antena Stars, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter