Salariul lui Mihai Bendeac, la Antena 1. Actorul a trecut toți banii pe numele tatălui

Publicat pe

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România, însă are o carieră de succes și în televiziune. În perioada 2019-2020, Mihai Bendeac a primit un salariu uriaș de la Antena 1, juratul de la iUmor devenind unul dintre cei mai bogați actori din țara noastră.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În perioada 2019-2020, Mihai Bendeac a încasat 200.000 de euro de la Antena 1. Actorul nu obișnuiește să păstreze nimic pe numele lui, așa că toate ajung pe numele părinților. Drept urmare, faptul că Mihai Bendeac a încasat suma menționată anterior apare în declarația de avere a tatălui său, Dănuț Bendeac, director la Agenția Domeniile Statului.

Salariul lui Mihai Bendeac, la Antena 1. Actorul a trecut toți banii pe numele tatăluiSalariul lui Mihai Bendeac, la Antena 1. Actorul a trecut toți banii pe numele tatălui

Acesta a specificat faptul că banii provin din contracte de drepturi de autor încheiate între fiul lui, Mihai Bendeac și Antena Group SA, potrivit wowbiz.ro.

În urma unui calcul, Mihai Bendeac a primit un salariu de peste 16.000 de euro lunar.

Citește și: Cum se înțelege Mihai Bendeac cu părinții și cu fratele mai mic cu 18 ani:”E ca și cum aș fi avut un copil”/ EXCLUSIV

Citește și: Momentul în care Mihai Bendeac a știut că vrea să devină actor:”În timp ce eram la toaletă, mi-am dat seama ce urma să fac”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce probleme de sănătate are Mellina, după Survivor:„M-am umflat foarte mult…'

Citește și: Loredana Groza a lansat piesa Fericire împreună cu 10 maneliști.Cine se află în spatele acestui proiect

Salariul din televiziune al lui Mihai Bendeac

În 2019, Mihai Bendeac, jurat al emisiunii iUmor de la Antena 1, a trecut pe numele tatălui său suma de 200.000 de lei (40.000 de euro), în 2018 – 605.000 lei (120.000 euro), în 2017 – 365.000 lei (73.000 euro), iar în 2016 – 376.000 lei (75.000 euro). Toate sumele acestea de bani au provenit din televiziune.

Fondurile obținute au fost investite în imobiliare. Părinții lui Mihai Bendeac dețin 3 apartamente, o vilă și un spațiu comercial, acolo unde mama actorului și-a deschis un cabinet stomatologic.

În momentul în care tatăl juratului de la iUmor a completat declarația de avere, acesta avea în conturi aproxiamtiv 200.000 de euro. Drept urmare, Mihai Bendeac a câștigat din televiziune 500.000 de euro în ultimii cinci ani.

Mihai Bendeac a donat 100.000 de euro

Mihai Bendeac a publicat o carte autobiografică, numită „Jurnalul unui burlac: Conversații cu mama'. Cartea lui Bendeac s-a vândut extrem de bine, iar prima tranșă de bani a fost de 100.000 de euro. Actorul a donat acești bani către spitalele pentru copii și urmează să mai doneze încă 100.000 de euro pentru renovarea spitalelor din țară.

Actorul s-a alăturat proiectului lui Codin Maticiuc, care a început pe 1 septembrie 2020 lucrările de renovare la etajul 7 al Spitalului Fundeni, etaj unde se află secţia de Oncologie Pediatrică.

Renovarea de la Fundeni a fost promisă unei fetiţe internate aici, la camera 702, în decembrie 2016. Umblând să împartă daruri prin saloane, împreună cu îngerii de la o asociaţie caritabilă, Codin Maticiuc a întâlnit un alt copil căruia Moş Crăciun nu mai avea ce să-i aducă.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter