Sorin Pușcașu trebuie să se opereze, după Survivor: „Aveam probleme din naștere”

Publicat pe

Sorin Pușcașu a fost nevoit să părăsească competiția Survivor România din cauza problemelor medicale. Recent, acesta s-a întors pe mealeaguri românești și a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are. Războinicul a spus că va face investigații medicale în continuare și este convins că va fi nevoie de o operație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sorin Pușcașu s-a întors în România după ce a părăsit emisiunea Survivor, difuzată de Kanal D, din cauza problemelor medicale. Invitat la Teo Show, Sorin Pușcașu a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are și despre faptul că va continua investigațiile. De asemenea, acesta este convins că va avea nevoie și de o intervenție chirurgicală.

Sorin Pușcașu trebuie să se opereze, după Survivor: „Aveam probleme din naștere'Sorin Pușcașu trebuie să se opereze, după Survivor: „Aveam probleme din naștere'

În plus, Sorin Pușcașu a mai mărturisit că, în ciuda problemelor de sănătate, el își dorea să intre pe traseele din Republica Dominicană, însă medicul nu i-a permis să facă acest lucru. Sorin Pușcașu avea mai multe săptămâni de când stătea pe bancă și și-ar fi dorit să poată să își ajute echipa.

Citește și:Ce i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea, după ce a fost eliminat de la Survivor: „Ai grijă…

Citește și: Sorin Pușcașu și-a cerut iubita în căsătorie în aeroport.A venit de la Survivor cu un inel inedit

Citește și: Ce s-a întâmplat la hotel între Roxana Ghiță și Jador, înainte de Survivor:„Te-am luat după gât și…'

Citește și: Primele imagini cu Jador și Georgiana, după împăcare.S-au văzut cu alți concurenți de la Survivor

Ce probleme de sănătate are Sorin Pușcașu după Survivor

Sorin Pușcașu a mai spus că are o problemă la rotulă din naștete.

„Inițial, înainte să îi vină rezultatele, eu mi-am dorit foarte mult să joc. Simțeam o durere la genunchi, nu puteam nici măcar să urc o treaptă. Ușor, ușor, au început să mai treacă. M-am tot rugat de domnul doctor să intru, a spus că nu se poate până vin rezultatele.

Am foarte multe probleme la genunchi. Voi merge în continuare la o clinică. Din ce am înțeles, mai mult mai sigur e vorba de o operație. Un tendon aproape să se rupă, am o problemă la rotulă din naștere…', a declarat Sorin Pușcașu, la Teo Show.

De ce a mers la Survivor Sorin Pușcașu

Sorin Pușcașu a mai vorbit și despre cum a luat decizia de a participa la Survivor România. Acesta a mărturisit că era certat cu Laura, iubita lui și în momentul în care a văzut o reclamă cu casting-ul pentru emisiune, i-a spus tinerei că o să plece și el.

Eram în pat, mă uitam la Kanal D și mi-a apărut o reclamă cu casting la Survivor.

Eram puțin certat cu Laura și i-am zis că plec. În momentul când m-am înscris pentru partea sportivă, partea sportivă mi-am dovedit-o cumva în trecut, când am făcut sport. M-am înscris pentru pshic, știam cât este de grea. Din punctul meu de vedere am dus-o foarte bine, am știut să fac haz de necaz, eu mă simt câștigat, indiferent. Nu mă interesează să ajung în finală și să câștig banii', a mai povestit Sorin Pușcașu, care s-a întors recent de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram, Facebook, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter