Ce s-a întâmplat la hotel între Roxana Ghiță și Jador, înainte de Survivor: „Te-am luat după gât și...”

Publicat pe

Jador a tachinat-o de câte ori a avut ocazia la Survivor România pe Roxana Ghiță. Amândoi au părăsit competiția pe motive medicale, iar acum s-au reîntâlnit și au realizat un podcast în care le-au vorbit fanilor emisiunii despre experiențele de la Survivor, dar, în special despre ce se întâmpla atunci când camerele de filmat erau oprite.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Jador și Roxana Ghiță, amândoi eliminați de la Survivor România pe motive medicale, au realizat un podcast în care le-au povestit oamenilor despre experiența lor din Republica Dominicană. În special, cei doi au dezbătut lucruri care s-au întâmplat în momentele în care camerele de filmat erau oprite sau nu erau prin preajmă.

Ce s-a întâmplat la hotel între Roxana Ghiță și Jador, înainte de Survivor: „Te-am luat după gât și...'Ce s-a întâmplat la hotel între Roxana Ghiță și Jador, înainte de Survivor: „Te-am luat după gât și...'

Înainte de a începe competiția Survivor, Faimoșii și Războinici au fost cazați la hotel, iar Jador a fost vrăjit de frumusețea insulei și parcă a uitat complet care era scopul lui în competiția din Republica Dominicană. Ei bine, acesta a început să flirteze cu Roxana Ghiță. Totuși, Roxana Ghiță a spus că ea nu își amintește ca Jador să-i fi făcut avansuri înainte de a începe Survivor România.

Citește și Jador s-a împăcat cu Georgiana.Unde s-au afișat cei doi împreună și cine i-a dat de gol

Citește și: Jador, dezvăluiri despre Culiță Sterp:„Este șeful Survivor nu doar la furat'

Citește și: Sorin Pușcașu și-a cerut iubita în căsătorie în aeroport.A venit de la Survivor cu un inel inedit

Citește și: Cucu, eliminat de la Survivor România:'Sper să câștige Zanni'

Jador a recunoscut că s-a dat la Roxana Ghiță

Jador a început prin a-i spune Roxanei Ghiță că el a cunoscut-o și interacționat cu ea la hotel. Ba chiar, cântărețul i-a mărturisit că s-a dat la ea în acele momente, însă fosta Războinică i-a spus acestuia că cel mai probabil o confundă.

Jador: Eu te-am cunoscut în aeroport. Ba nu. Eu te-am cunoscut și am interacționat cu tine la hotel.

Roxana Ghiță: Eu nu-mi aduc aminte la hotel ce am interacționat.

Jador: Te-am luat după gât și m-am dat la tine, nu mai știu ce-am zis.

Roxana Ghiță: Eu nu-mi aduc aminte. Poate mă confunzi și te-ai dat la altcineva.

Jador: Deci, eu eram la hotel, tu ai interacționat cu Zanni cel mai mult. Zanni s-a dat la tine. Te-au uitat așa chiorâș la mine, știi tu ce însemnă. Te-am luat de gât și ți-am zis niște vrăjeală ceva.

Roxana Ghiță: Îmi pare rău, dar a fost prea vrăjeală să-mi aduc aminte.

Roxana Ghiță: „Am iubit!'

Roxana Ghiță a făcut o dezvăluire care a luat prin surprindere pe toată lumea. Aceasta i-a spus lui Jador că are un iubit, care nu este gelos pe faptul că artistul îi mai face avansuri câteodată. Fosta Războinică a mai spus că ea și iubitul ei s-au despărțit înainte de plecarea sa la Survivor, însă acum s-au împăcat.

Jador: Ai iubit?

Roxana Ghiță: Am iubit!

Jador: Păi și ce zice când mă vede că, gen… noi doi… Nu e gelos?

Roxana Ghiță: Am o relație în care comunicarea și încrederea este acolo la cote maxime și nu e gelos. Înțelege totă situația. Nu e ca și când eu mă dau la tine mereu și tu te dai la mine. Faci ce vrei.(…) Este programator și cântă la pian.

Jador: Să fiți fericiți. Nu știam asta. Deci tu ai iubit, păcat! Glumeam!

Roxana Ghiță: Am fost împreună de vara trecută și ne-am despățit înainte de Survivor…

Jador: Te-a văzut la Survivor, se dă Jador la ea, vedetă, hai să o iau înapoi!

Roxana Ghiță: Nu e chiar așa.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter