Daniela Gyorfi recunoaște că e geloasă, în relația cu George Tal: "A fost o perioadă mai delicată între noi"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Daniela Gyorfi și George Tal au o relație de peste 15 ani și împreună au fetiță pe nume Maria. Cei doi au avut de trecut mai multe hopuri în relație, trecând prin perioade delicate, însă artista susține că a lăsat trecutul în urmă. Recunoaște că este geloasă, însă nu exagerează și nu face pe detectivul, mizează pe încrederea care pentru ea este totul în relație. Artista s-a deschis și ne-a vorbit despre cum stau lucrurile în familia ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ești o femeie geloasă, posesivă, care verifică telefonul iubitului? Sau încrederea totală este cheia unei relații lungi și fericite?

În primul rând, nu-mi place să-i verific telefonul, să îl spionez! Din partea mea are libertate și înțelegere, dar recunosc că sunt un pic geloasă. Nu-mi place să fac pe detectivul, consider că într-o relație încrederea este totul.

Daniela Gyorfi recunoaște că e geloasă, în relația cu George Tal: "A fost o perioadă mai delicată între noi"/ EXCLUSIVDaniela Gyorfi recunoaște că e geloasă, în relația cu George Tal: "A fost o perioadă mai delicată între noi"/ EXCLUSIV

Daniela Gyorfi, despre hopurile din relația cu George Tal: „Trecutul e trecut!'

Ai renunța la relația cu George din cauza infidelității? Acum vreo zece ani, ați avut niște hopuri, când au apărut anumite imagini cu George și alte domnișoare…

Trecutul este trecut! Atunci a fost o perioadă mai delicată între noi, dar cred că George a învățat și a ales pe ce drum vrea să meargă.

Înainte de a fi părinți, îmi amintesc că v-ați mai despărțit de câteva ori. V-a liniștit Maria?

Maria este un copil dorit și clar că ne-a făcut mai responsabili, dar relația noastră a rămas aceeași!

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație:”Ăsta e adevărul!”/ EXCLUSIV

Citește și: Daniela Gyorfi se operează, după ce i s-a spart un implant mamar:”Mă doare, mi-a crăpat pur și simplu proteza”

Citește și: Marele regret al actorului Florin Busuioc:„I-am pus pe toți într-o situație urâtă'/ EXCLUSIV

Citește și: Maia Morgenstern, certată de oameni, în metrou:„Ce cauți printre oameni dacă…'

Daniela Gyorfi: „Nu trebuie să stai într-o relație pentru copil'

Ești de părere că doi oameni trebuie să rămână împreună orice ar fi dacă au un copil sau mai mulți?

Consider că nu trebuie să stai într-o relație pentru copil sau altceva! Dacă o relație nu funcționează, fiecare trebuie să meargă pe drumul lui. Așa mi se pare corect.

Maria ce face? Ea cum a resimțit perioada pandemiei? Cum v-ați
descurcat cu școala online?

Maria a înțeles că această perioadă de pandemie este o perioadă dificilă, dar, cu ajutorul nostru, este bine! Școala online a fost o provocare și pentru ea, ca elev, dar și pentru noi, ca părinți. Acum ne bucurăm foarte mult că merge din nou fizic la școală și e mult mai motivată.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MAI AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter