Daniela Gyorfi se operează, după ce i s-a spart un implant mamar: "Mă doare, mi-a crăpat pur și simplu proteza"

Publicat pe

Daniela Gyorfi trece prin momente grele. Artista a declarat că i s-a spart implantul mamar de la unul dintre sâni, iar acum va trebui să-și schimbe, din nou, silicoanele. Cântăreața a dat detalii cu privire la problemele cu care se confruntă și a dezvăluit când urmează să aibă o nouă intervenție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Daniela Gyorfi întâmpină probleme serioase cu silicoanele. Artista se confruntă cu dureri puternice, după ce proteza de la unul dintre sâni i s-a fisurat.

Daniela Gyorfi se operează, după ce i s-a spart un implant mamar: "Mă doare, mi-a crăpat pur și simplu proteza"Daniela Gyorfi se operează, după ce i s-a spart un implant mamar: "Mă doare, mi-a crăpat pur și simplu proteza"

Daniela Gyorfi trebuie să-și schimbe silicoanele

Astfel, artista este nevoită să se opereze din nou, cât mai repede posibil, pentru a-și schimba silicoanele.

„Nu știu, cred că n-am fost cuminte. Mi-a explodat… nu mi-a explodat. Mi s-a fisurat probabil. Clar trebuie să mi le schimb cât de repede pot. Partea dreaptă se vede. Mă doare și se vede că a ieșit, nu știu, s-a întâmplat ceva și mi-a crăpat pur și simplu proteza. Nu pot să-mi dau seama ce s-a întâmplat.

Am stat și m-am gândit că totuși ultima dată am dat 4.500 de euro pe el și din 2000 am început să-mi fac. Dacă-mi spunea că din 10 în 10 ani trebuie să mi le schimb, atunci mă mai gândeam. Dacă nu mi-a spus, m-am bucurat. Ultima dată același lucru mi-a zis: „nu o să mai ai probleme, o să fii foarte mulțumită', a povestit Daniela Gyorfi în direct, la Vorbește Lumea.

Citește și: De ce nu s-a căsătorit Daniela Gyorfi cu George Tal, după 15 ani de relație:„Ăsta e adevărul!'/ EXCLUSIV

Citește și: Drama cutremurătoare a Daniela Gyorfi. A pierdut trei sarcini:„Am crezut că mor'

Citește și: Jador a fost părăsit de Georgiana:„M-a lăsat, dar nu stiu de ce'

Citește și: Anca Serea, adevărul despre cea de-a șaptea sarcină:'Am niște probleme destul de grave'

Când se operează Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi a precizat că va mai dura totuși până când va face operația. Momentan urmează să-și facă rapelul și abia după dpuă săptâmâni se va putea opera pentru a-și schimba silicoanele. Artista a recunoscut că îi este frică, cu toate că este o persoană puternică, care nu s-a lăsat doborâtă de probleme, de-a lungul timpului.

„Am vorbit cu doamna doctor când să-mi facă. Mâine îmi fac rapelul, apoi mai stau două săptămâni și după aceea îmi fac (n.r. – intervenția). I-am zis doctoriței că nu mi-e frică, problema e că atunci când mă vezi acolo, nu știu, recunosc că-mi este frică. Și eu sunt o tipă destul de puternică.

Mi s-a întâmplat chestia asta după ce nu mai e mama, pentru că te gândești dacă ți se întâmplă. Mi-e frică de anestezie și plus că noi artiștii avem probleme cu corzile vocale. Trebuie protejate corzile vocale, că abia mi le-am refăcut. Aveam tot timpul o răgușeală. A trebuit să fac tratamente. Opt sau nouă ani au trecut de când mi-am făcut intervenția asta. După ce am născut-o pe Maria, atunci mi-a zis „ai născut, s-a deplasat, s-a întors proteza'. Nu am avut probleme. Acum mi-a spus că nu e recuperare, dar trebuie să fac această operație pentru că nu se mai poate și mă doare', a mai povestit artista.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter