Bianca Comănici i-a dat în judecată pe Livian și pe tatăl lui! „Justiția trebuie să se ocupe”

Publicat pe

Bianca Comănici i-a dat în judecată pe Livian Pop și pe tatăl lui, Nelson Mondialu, pentru mesajele denigratoare pe care cei doi i le-au adus câștigătoarei de la Puterea Dragostei. Livian a realizat un vlog în care a vorbit despre această situație. De asemenea, Bianca Comănici a reacționat la spusele fostului ei iubit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici și Livian au format un cuplu în casa Puterea Dragostei, emisiune difuzată de Kanal D și au fos câștigătorii celui de-al doilea sezon al reality-show-ului. La scurt timp după ce au ieșit din competiție, cei doi s-au despărțit. Unul dintre motivele despărțirii ar fi fost reprezentat și de către tatăl lui Livian, Nelson Mondialu, care s-a opus relației, potrvit Fanatik.ro.

Bianca Comănici i-a dat în judecată pe Livian și pe tatăl lui! „Justiția trebuie să se ocupe'Bianca Comănici i-a dat în judecată pe Livian și pe tatăl lui! „Justiția trebuie să se ocupe'

Acum, Bianca Comănici i-a dat în judecată pe Livian și pe Nelson Mondialu din cauza unor afirmații denigratoare la adresa ei, exprimate în mediul online. Bianca îi acuză că i-au adus serioase prejudicii de imagine. Aceasta susține că au fost publicate videoclipuri în care tatăl lui Livian spune despre Bianca Comănici că a practicat prostituția. În reclamația făcută, vedeta spune că, din cauza jignirilor, a pierdut o parte din publicul ei virtual, ea depinzând de rețelele sociale pentru a-și câștiga existența.

Citește și: Cum arată Bianca Comănici nemachiată.Vrea să devină make-up artist

Citește și: Confesiuni între Bianca Comănici și Ramona de la Puterea Dragostei, despre Livian:”El era un bărbat singur”

Citește și: Roxana, totul despre divorțul cu Liviu Guță:„Problemele lui de sănătate îl împiedică să facă copii'

Citește și: Jador a fost părăsit de Georgiana:„M-a lăsat, dar nu stiu de ce'

Bianca Comănici i-a dat în judecată pe Livian și tatăl lui

În cazul procesului intentat de Bianca Comănici, termenul de înfățișare este prevăzut pentru 24 mai. Livian a realizat un vlog în care spune că nu îi este frică de proces și că se gândește să nu apeleze la ajutorul niciunui avocat. Livian susține că nu i-a făcut niciun rău Biancăi Comănici și că are dovezi în acest sens.

„Singura chestie pe care vreau s-o spun este că las totul în voia instanței de judecată. Rolul lor este să analizeze și să facă dreptate, pentru că au ajuns acolo după ani de studii și au experiență. O să apar drept și cu capul sus și o ducem la final. (…)

Când vine momentul să arătăm fiecare ce avem în ghiozdan, mulți o să fie cu coada între picioare. Să băgați la cap esența. În ceea ce privește chestiunea legată de domeniul juridic, cred că o să mă reprezint singur', a declarat Livian Pop pe canalul său de Youtube.

Bianca Comănici, despre declarațiile lui Livian

Bianca Comănici a reacționat în urma declarațiilor făcute de Livian în cadrul vlog-ului în care susține că este nevinovat, chiar dacă a primit citație. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus că Livian nu a citit bine citația și că nu trebuie să se prezinte nicăieri.

„Sunt niște date pe care nu pot să le spun. Ei au primit citația acasă. Am văzut că a pus un vlog, dar nu mă interesează. Justiția trebuie să se ocupe. Eu tot ce îmi doresc este pace. Vreau doar să nu mai vorbească despre mine, nu am nevoie nici măcar de scuze. Vreau doar să fiu lăsată în pace.

Nu am stat să calculez câți urmăritori am pierdut, dar m-a afectat. Mi-au adus injurii mie și familiei mele. Cu toate acestea, eu vreau să fie pace. Chiar îmi doresc să înceteze amândoi', a declarat Bianca Comănici pentru Fanatik.ro.

Sursa Foto: Instagram, Facebook, captură de ecran

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter