Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița lui Marius Moga! Maria seamănă cu mama ei

Publicat pe

Fetița lui Marius Moga și a Biancăi Lăpuște va împlini în această toamnă 6 ani. Micuța Maria seamănă foarte bine cu frumoasa ei mamă, iar tatăl ei este foarte mândru de ea. Deși este destul de discret atunci când vine vorba despre copilul lui, Marius Moga le-a arătat-o totuși pe Maria fanilor săi…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maria, fetița lui Marius Moga și a Biancăi Lăpuște are aproape 6 ani și s-a transformat într-o adevărată domnișoară! Părinții ei sunt foarte mândri de ea, iar chimia tată-fiică a putut fi remarcată recent pe contul de socializare al lui Marius, care a publicat două fotografii superbe cu Maria.

Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița lui Marius Moga! Maria seamănă cu mama eiCe mare și frumoasă s-a făcut fetița lui Marius Moga! Maria seamănă cu mama ei

Fetița lui Marius Moga, la fel de frumoasă ca mama ei

Marius Moga și Bianca Lăpuște sunt un cuplu extrem de discret atunci când vine vorba despre viața de familie. Cei doi vor împlini curând 7 ani de căsnicie și 6 ani de când fetița lor a venit pe lume. Pe 25 iunie 2014, cei doi spuneau DA în fața ofițerului Stării Civile, iar un an mai târziu se năștea Maria. Bianca mărturisea că fetița a împrumutat din personalitatea amândurora, însă, cu siguranță, din punct de vedere fizic seamănă foarte bine cu mama ei.

„Despre Maria, fiica noastră, nu ştim ce drum va lua, îşi va da singură seama când va creşte, până atunci fredonează piesele lui tati. E o combinaţie între noi doi, un mix, fiind foarte pedantă, cochetă, autoritară şi sensibilă. Are puţin din fiecare, dar are şi ceva al ei. Deocamdată e foarte ea însăşi, ne surprinde, are multă personalitate’, mărturisea Bianca despre Maria, cu ceva timp în urmă.

Citește și: FOTO EXCLUSIV! Cum arăta Marius Moga în 2000, când i se spunea Micul Mozart. Purta codițe afro!

Citește și: Fetița lui Marius Moga îi calcă pe urme tatălui său. Ce face Maria Elisabeta înainte de a merge la grădiniță / EXCLUSIV

Citește și: Cine a convins-o pe Dorina Lazăr să dea la Teatru: „Eram înspăimântată, tata a zis că mă dezmoștenește”/ EXCLUSIV

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor, primele imagini cu noul iubit. Cine este bărbatul din viața ei

Citește și: Sorin Pușcașu, despre problemele de sănătate dobândite la Survivor: „Situația mea s-a agravat'

Evident, fotografiile în care apare fetița lui Marius Moga și a Biancăi Lăpuște au adunat cele mai multe aprecieri pe Instagram, fanii fiind încântați de micuța Maria.

Marius Moga și Bianca Lăpuște, dragoste la prima vedere

După ce ani de zile singurul lucru la care i-a stat capul a fost muzica, Marius Moga și-a format o familie de toată frumusețea. Artistul are o soție superbă și foarte tânără, Bianca Lăpuște (27), și o fetiță de aproape 6 ani, Maria Elisabeta. După ce a renunțat, cel puțin pentru o vreme, la televiziune (nr. PRO TV, unde a lucrat ca reporter) Bianca Lăpuște lucrează acum alături de soțul ei la DeMoga Music.

În interviul pe care l-a acordat revistei VIVA!, în 2019, Marius Moga ne-a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de aleasa sa.

Am remarcat-o la o petrecere PRO TV, unde eram amândoi la vremea respectivă. Ea arăta ca o zeiță, iar eu am simțit că trebuie să-i vorbesc, în ciuda alaiului de crai care o urma oriunde mergea. Am „click-uit instant, însă, locuind în orașe diferite, ne-a luat ceva timp până să ne convingem unul pe celălalt că merită să fim mai mult decât simple cunoștințe.

Au urmat ore întregi de discuții la telefon, dezbateri și idei, și cu fiecare zi care trecea vedeam că ne potrivim și că fiecare dintre noi e „sarea în bucate a celuilalt. Dar și când ne-am convins, am fost de neoprit și așa am pus bazele unei familii frumoase’, s-a destăinut artistul, cunoscut pentru faptul că încearcă să-și țină viața privată cât mai departe de ochii curioșilor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter