FOTO EXCLUSIV! Cum arăta Marius Moga în 2000, când i se spunea Micul Mozart. Purta codițe afro!

Publicat pe
FOTO EXCLUSIV! Cum arăta Marius Moga în 2000, când i se spunea Micul Mozart. Purta codițe afro!FOTO EXCLUSIV! Cum arăta Marius Moga în 2000, când i se spunea Micul Mozart. Purta codițe afro!

Marius Moga este unul dintre cei mai celebri artiști și compozitori de la noi, fiind considerat dintotdeauna fabrică de hituri. De fapt, chiar de la debut, de la începutul anilor 2000, când a devenit cunoscut ca 'Micul Mozart'. Iată cum arăta Marius Moga la 20 de ani, când purta codițe afro și devenea noua senzație a showbizului.

A început să compună muzică la 15 ani, așa că nu e de mirare că la 19, abia ieșit din adolescență, era considerat deja un compozitor talentat, cunoscut în toată industria muzicală. Supranumit din acea perioadă 'Micul Mozart', Marius Moga a dat lovitura după ce a compus un album pentru trupa Akcent, succesul continuând cu piese pentru trupe celebre ale anilor 2000 precum Candy, HI-Q, SIMPLU.

Marius Moga era supranumit Micul Mozart în anii 2000

'Nu stau cu banii la saltea, dar nici nu arunc cu ei pentru cine stie ce distracții, pentru că nici măcar nu prea ies. Muncesc în studio până noaptea târziu, mă culc abia spre dimineață, iar în după-amiaza următoare o iau de la început', povestea Marius Moga pentru Adevărul la începutul anilor 2000, când făcea furori cu codițele lui afro printre domnișoarele din showbiz.

Atunci, ca și acum, avea o singură problemă, că ziua nu are mai mult de 24 de ore: 'Am ajuns să am ca hobby somnul. În plus, n-am fost în stare să am o relație stabilă, n-am găsit pe cineva care să-mi fie aproape'. La acest capitol, situația s-a schimbat la 360 de grade în anii care s-au scurs, căci, iată, Marius Moga are o soție superbă, Bianca Lăpuște, și o fetiță de patru ani, Maria Elisabeta.
Marius Moga și Bianca Lăpuște sunt împreună de mai bine de 5 ani, iar în anul 2015 cei doi au devenit părinții unei fetițe minunate pe nume Maria Elisabeta. După ce a renunțat o vreme la televiziune, Bianca Lăpuște lucrează acum alături de soțul ei la DeMoga Music.

„E interesant, că este o muncă de echipă, dar nu simt că lucrez cu soţul. Nu e genul ăla de job în care te vezi toată ziua cu Marius. După cum prea bine ştie toată lumea, Marius petrece în studioul de înregistrări foarte mult timp, iar eu sunt la birou şi pe teren mai tot timpul, ca să organizez foarte multe lucruri. Din fericire, nu lucrăm în acelaşi spaţiu', a declarat Bianca Lăpuște, potrivit click.ro.

Foto: arhiva VIVA!

Citește și:

Fotografie document. Andreea Esca a pozat goală în urmă cu 16 ani alături de fiica ei, Alexia

Dieta lui Carmen Brumă. Cum să slăbești 4 kilograme în 6 zile

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter