Cine este Filip Cioc, care a luat Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au talent. Puștiul este nevăzător

Publicat pe

Filip Cioc este primul Golden Buzz din sezonul 11 Românii au talent. Puștiul nevăzător l-a impresionat, cu prestația sa, până la lacrimi pe juratul Florin Călinescu. Iată care este povestea puștiului nevăzător.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Filip Cioc de la Românii au talent a primit Golden Buzz din partea lui Florin Călinescu. Prestația și povestea sa l-au impresionat pe actor, care a decis să dea Golden Buzz și de a-l trimite direct în etapa semifinalelor.

Cine este Filip Cioc, care a luat Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au talent. Puștiul este nevăzătorCine este Filip Cioc, care a luat Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au talent. Puștiul este nevăzător

Filip Cioc, primul Golden Buzz

Filip Cioc este primul concurent care a primit Golden Buzz în sezonul 11 la Românii au talent. Tânărul se confruntă cu deficiențe de vedere, însă nu s-a dat bătut nicio clipă și a luptat pentru a-și îndeplini visul.

A urcat încrezător pe scena Românii au talent și a impresionat cu interpretarea de excepție și cu momentul feeric pe care l-a creat în platou. A cucerit toți jurații, care s-au rdicat în picioare, însă în mod special impresionat a fost Florin Călinescu, care nu a ezitat să apese butonul auriu.

„În sufletul meu este o explozie cu particule roz de fericire. Eu am venit aici doar ca să bucur niște oameni și să-mi arăt mie că pot să fac acest lucru. Nu mă așteptam să-mi dea cineva Golden Buzz', a transmis Filip, conform romaniiautalent.protv.ro.

Cine este Filip Cioc de la Românii au talent

Filip Cioc de la Românii au talent are o poveste de viață impresionantă. A reușit să transmită emoție pe scena Românii au talent nu doar cu interpretarea sa, dar și cu trăirile sale.

Filip Cioc este din Galați, iar în ciuda deficiențelor de vedere studiază la o școală normală. Are probleme de sănătate, după ce s-a născut prematur, însă părinții lui au luptat să-i asigure o viață cât mai normală. Au făcut foarte multe eforturi pentru a avea o vedere funcțională. De aceea, micuțul a fost operat în Statele Unite.

Acum, vederea lui Filip nu este foarte dezvoltată, motiv pentru care necesită asistență pentru a se descurca.

Citește și: Alexandra Dinu, primele declarații înainte de debutul la Românii au Talent:”Am luat-o ca pe un semn”

Citește și: Schimbări la Românii au Talent, sezonul 11.Cum s-a modificat formatul emisiunii, din cauza pandemiei

Citește și: Cine este Sara Ardeleanu, noul Golden Buzz la „Românii au talent?” Fetița de 10 ani l-a impresionat până la lacrimi pe Mihai Petre

Citește și: Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția lui și cum a rezistat căsnicia 11 ani:„Bărbatul perfect și femeia perfectă există' / EXCLUSIV

Filip Cioc de la Românii au talent cântă de la 2 ani

Filip Cioc are un talent înnăscut. Micuțul a început să cânte de la 2 ani. Părinții i-au remarcat talentul, astfel că a început să facă lecții de canto de la 5 ani.

La vârsta de 6 ani a început pianul și nu s-a oprit aici: la 8 ani făcea cursuri de teatru muzical. Filip Cioc de la Românii au Talent învață să cânte singur la pian piesele pe care le aude la tv și care îi plac foarte mult. În plus, talentul lui merge și mai departe și chiar are și câteva încercări de compoziții proprii de la vârsta de 7 ani.

Părinții lui sunt economiști, iar fratele său adolescent, în vârstă de 15 ani, este pasionat de IT. Este singurul care cântă, momentan, din familie. Surioara lui în vârstă de 6 ani dansează și cântă pe piesele lui Filip.

Una dintre cele mai mari dorințe a lui Filip Cioc este să conducă o mașină și este încrezător că la un moment dat va reuși, potrivit click.ro.

Captura foto: YouTube, PRO TV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter