Cine este Remi Martin de la Românii au Talent, acrobatul care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Publicat pe

Luni, 15 februarie 2021, s-a acordat cel de-al treilea Golden Buzz din sezonul 11 Românii au Talent, pentru Remi Martin. Acrobatul a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Numărul lui senzațional l-a propulsat direct în semifinală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Remi Martin de la Românii au Talent este un acrobat stabilit în Germania, dar care are și origini franceze. După ce a terminat școala, și-a dorit din tot sufletul să devină actor, dar viața i-a rezervat o altă cale în viața. Așa a ajuns Remi Martin să fie artist de circ.

'Mă numesc Remi Martin. Am 35 de ani și sunt pe jumătate francez, jumătate german. După ce am terminat școala, am vrut să devin actor, dar am ajuns artist de circ. M-am uitat la foarte multe spectacole Cirque du Soleil, la televizor. Am fost mereu atras de lumea circului. Cred că este o lume minunată, unde sunt posibile multe lucruri.', a mărturisit Remi Martin de la Românii au Talent.

Cine este Remi Martin de la Românii au Talent, acrobatul care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel BartoșCine este Remi Martin de la Românii au Talent, acrobatul care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș

Cine este Remi Martin, acrobatul care a primit Golden Buzz la Românii au Talent

Cu toate că a avut și acum emoții uriașe, concurentul de la Românii au Talent a trecut printr-un moment copleșitor de-a dreptul atunci când a dat un spectacol în fața Reginei Elisabeta.

„Am avut șansa să fiu în spectacol în fața reginei Elisabeta și evident a fost un moment foarte important, să fiu invitat de regină. Este un moment special în viața fiecăruia, se întâmplă o singură dată în viață. Cel mai mare vis al meu este să fac spectacole și mai mari, care să îmbine teatrul cu circul, în muzica vieții. Fac acrobații la bara chinezească, care este o bară verticală de 6 metri, la care fac acrobații de forță și dinamică', a declarat acrobatul.

Citește și: Cine este Rareș Trufea, puștiul care a luat Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș, la Românii au Talent

Citește și: Catinca Roman, prima reacție după ce Oana Roman și Marius Elisei au divorțat: „Știu că ea a trecut prin niște momente…'

Citește și: Cine este Filip Cioc, care a luat Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au talent. Puștiul este nevăzător

Citește și: Cine este GIM Ion Mihail Ghintan, tânărul orfan care a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu, la Românii au Talent

Jurații Românii au Talent, uluiți de talentul lui Remi

Smiley și Pavel Bartoș au fost cei care au apăsat butonul de Golden Buzz, însă toți jurații au fost fascinați de talentul lui Remi Martin de la Românii au Talent.

'Efectele de scenă excepționale, propunerea scenografică excepțională, dar nu au fost nici pe departe față de măiestria ta atletică. Baloanele au zis, băi e prea bun. Nu am văzut povestea cu baloanele, am văzut cât de bun ești tu. Eu prima dată am crezut că ești susținut de vreo pârghie când am văzut că stai paralel cu solul, incredibil', a declarat Florin Călinescu.

Smiley și Pavel Bartoș s-au bucurat enorm că au avut șansa să îi ofere faimosul Golden Buzz acrobatului care a făcut senzație în sezonul 11.

'Pentru mine bucuria este că am duc numărul direct în semifinală și că îl mai vedem o dată', a mărturisit Smiley.

'Omul a fost incredibil, făcea totul cu atâta ușurință cu o expresivitate incredibilă', a adăugat Pavel Bartoș.

Andra a fost extrem de emoționantă de acest moment artistic, considerând că bărbatul este un adevărat fenomen.

„Remi mi se pare o poezie de om de suflet. Am văzut numărul cu emoții. L-am privit pe Remi ca pe un om la care nu aș putea vreodată să ajung pentru că e atât de sus, încât noi putem doar să fim cu picioarele pe pământ și să visăm la înălțimea la care el a ajuns. Remi este un fenomen', a spus Andra.

Remi Martin de la Românii au Talent a primit Golden Buzz și în Franța

După ce i-a impresionat pe jurații din România, acrobatul a rămas mut de emoție. „Eram în șoc! Nu am știut cum să reacționez! Sunt foarte fericit, este extraordinar! Abia aștept să revin în semifinale și să vă arăt un număr și mai bun”, a declarat Remi Martin de la Românii au Talent, conform ProTV.

Se pare că este cel de-al doilea Golden Buzz pentru Remi Martin, căci a mai primit unul în anul 2018. El a participat atunci în emisiunea „Francezii au Talent”, unde a fost trimis direct în semifinala acelui sezon al competiției.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter