Alexandru Arșinel a fost internat din nou din cauza COVID-19. Primele declarații de pe patul de spital

Publicat pe

Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital, după ce în urmă cu câteva zile abia se externase fiind internat cu COVID-19. Marele actor a făcut primele declarații de pe patul de spital și a spus cum se simte acum.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Recent, Alexandru Arșinel și soția lui ajungeau la spital, după ce s-au infectat cu COVID-19, deși cei doi se vaccinaseră înainte cu o lună. La câteva zile de la externare, marele actor a ajuns din nou pe patul de spital, după ce nu s-a simțit foarte bine. Medicii i-au oferit toate îngrijirile medicale de care avea nevoie, iar acum situația este sub control.

Alexandru Arșinel a fost internat din nou din cauza COVID-19. Primele declarații de pe patul de spitalAlexandru Arșinel a fost internat din nou din cauza COVID-19. Primele declarații de pe patul de spital

Actorul a făcut primele declarații despre starea de sănătate și a ținut să precizeze că este bine. Medicii spun că nu există motive de îngrijorare, iar în curând acesta se va întoarce acasă. „Mulțumesc. Sunt foarte bine. Nu vă faceți griji, sunt foarte bine', a declarat Alexandru Arșinel în cadru emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV.

Citește și: Alexandru Arșinel, testat pozitiv cu COVID-19, după ce s-a vaccinat: 'Sunt în spital și eu, și soția'

Citește și: Alexandru Arșinel are doi fii. Cu ce se ocupă Cristian și Bogdan: nu i-au moștenit talentul

Citește și: Alexandru Arșinel, la 8 ani de la transplantul de rinichi care i-a salvat viața: „Am luat dorinţa de a trăi de la acel tânăr!”

Citește și: Dramele din viața actriței Dorina Lazăr: „Bărbatul meu a murit de cancer. Fiicei mele i-a fost frică să nu…'/ EXCLUSIV

Alexandru Arșinel și soția s-au infectat cu COVID-19, după ce s-au vaccinat

Marele actor și soția sa s-au infectat cu COVID-19, după ce și-au făcut ambele doze de vaccin Pfizer. Din fericire, medicii spun că vaccinarea i-a ajutat să facă o formă mai ușoară a bolii având în vedere vârsta înaintată a actorului, dar și problemele de sănătate.

La 81 de ani, Alexandru Arșinel a scăpat cu o formă ușoară a virusului, însă a avut nevoie să stea în spital până s-a vindecat. „Hai să zic că e o formă ușoară spre medie, doctorii îmi verifică simptomele, evoluția, mi-au spus că în mod special la cazul meu și al soției mele au înregstrat câștiguri deosebit de pozitive. Mi-a părut bine, pentru că este vorba de pielea mea', a declarat actorul în cadrul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, în urmă cu câteva zile.

În trecut, Alexandru Arșinel a suferit un infarct, dar și un transplant de rinichi. Problemele de sănătate mai vechi ar fi putut agrava starea actorului, însă vaccinul a diminuat simptomele de COVID-19.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter