Noi concurenți la Survivor! Prezentatorul Daniel Pavel a făcut anunțul

Publicat pe

Se anunță o editiție foarte interesantă a emisiunii Survivor România. În ediția de joi, 29 aprilie, vor intra noi concurență în competiția din Republica Dominicană. Războinicii și Faimoșii se vor bucura de această veste și vor fi dornici să-i primească cu brațele deschise pe cei care li se vor alătura.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În competiția Survivor România vor intra noi concurenți. Anunțul va fi făcut de Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii difuzate de Kanal D.

„Survivor este lupta pentru supraviețuire. Survivor este, însă, și despre șansă, iar astăzi ni se vor alătura noi concurenți', va spune Daniel Pavel, în ediția de joi, 29 aprilie, a emisiunii Survivor Ronmânia.

Vestea că vor intra noi concurenți la Survivor a fost întâmpinată cu urale de bucurie și aplauze de către Faimoși și Războinici.

Noi concurenți la Survivor! Prezentatorul Daniel Pavel a făcut anunțulNoi concurenți la Survivor! Prezentatorul Daniel Pavel a făcut anunțul

Noi concurenți intră la Survivor

Totuși, pe lângă această veste bună în legătură cu faptul că vor intra noi concurenți la Survivor România, tensiunile sunt prezente în cele două echipe. În tabăra Războinicilor, eliminarea lui Starlin a dat naștere la tot felul de discuții. Cel mai afectat de plecarea Războinicului a fost Sorin Pușcașu.

Citește și: Starlin a spus motivul pentru care a participat la Survivor:”Pentru ea am venit aici”

Citește și: Ana Porgras suferă că a fost votată de Jador, la Survivor.„Aveam șanse să ajung în finală'

Citește și: În ce relații a rămas Jador cu Zanni, după Survivor:”De acasă s-a înțeles că…”

Citește și: De ce nu i-a îmbrățișat Starlin pe Albert Oprea și Maria Chițu după eliminarea de la Survivor:”Nu s-a dat la televizor”

M-a înrăit atât de tare, când am văzut că Starlin a plecat, mai puțin în ochii a doua persoane și aici mă refer la Maria și la Albert', va spune Sorin Pușcașu la Survivor.

Pe de altă parte, Maria Chițu consideră că Reacția lui Sorin Pușcașu în momentul eliminării lui Starlin de la Survivor România a fost una exagerată.

A fost o chestie super exagerată să plângă în halul ăla…„, va afirma Maria Chițu.

Tensiuni în echipa Faimoșilor de la Survivor

Nici în echipa Faimoșilor lucrurile nu stau mai bine. Ștefan Ciuculescu nu a intrat de mult timp în echipa Faimoșilor, însă a reușit să își atragă deja antipatii din partea unor colegi, cum ar fi Sebastian Chitoșcă.

Vine maimuțoiul ăsta de trei zile și ne ia peste picior cum vrea el', spune Sebastian Chitoșcă.

Pe de altă parte, Zanni dezvăluie la Survivor România că s-a mai format o bisericuță în echipa Faimoșilor. Acesta susține că bisericuța este formată dintre Irisha și Culiță Sterp.

Mai este o bisericuță. Este Culiță cu Irisha', va susține Zanni.

Stai tu liniștit, că o să fii votat ori după noi, ori înaintea noastră și am râs. S-a schimbat la față!”, a declarat Irisha.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran Kanal D

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter