Starlin a spus motivul pentru care a participat la Survivor: "Pentru ea am venit aici"

Publicat pe

Starlin este ultimul concurent eliminat de la Survivor. Înainte de a pleca, Războinicul a avut ocazia de a-și vedea meleagurile natale, în Santo Domingo. Acum, așteaptă cu nerăbdare să-și vadă familia, de care nu a fost niciodată atât de mult despărțit. Tot acum, a spus și motivul pentru care a participat la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Starlin a fost nominalizat de Albert Oprea la Survivor și cum a avut cele mai puține voturi din partea publicului, a fost eliminat din competiție. În afară de el, nominalizați au mai fost Andrei Dascălu și Sorin Pușcașu.

De-a lungul emisiunii, cel mai mult a simțit lipsa familiei. El a mărturisit că nu a stat niciodată atât de departe de soția și de fetița lui până acum…

Starlin a spus motivul pentru care a participat la Survivor: "Pentru ea am venit aici"Starlin a spus motivul pentru care a participat la Survivor: "Pentru ea am venit aici"

Starlin, emoționat când și-a văzut fiica

A doua zi după eliminare, Starlin a intrat în direct la Teo Show, unde și-a văzut fiica vorbind că își așteaptă tatăl. Soția Războinicului a evitat să aibă apariții publice în perioada în care el a stat plecat. În schimb, fetița Războinicului a vorbit fără pic de emoții în fața camerelor.

Starlin a avut parte de o surpriză extrem de plăcută când și-a văzut fiica, pe care abia așteaptă să o strângă în brațe.

„Este viața mea. Când are un microfon sau o cameră nu are emoții. Pentru ea am venit eu aici, să vadă că lucrurile se pot îndeplini dacă dorești din suflet și nu e nimic imposibil în viață', a declarat Războinicul, vizibil emoționat.

Starlin, emoționat până la lacrimi la Survivor

În urma unui meci de comunicare câștigat de Războinici la Survivor, concurenții au avut parte de o surpriză emoționantă din partea familiilor. Unul dintre cele mai tulburătoare momente a fost cel în care Starlin a ascultat mesajul audio din partea soției sale, Elena. Concurentul a izbucnit în lacrimi în momentul în care a auzit vocea femeii iubite după două luni.

„Nu am stat niciodată atâta timp departe de soția mea, de fetița mea, e foarte dificil și ciudat', a mărturisit Starlin la Survivor.

Elena i-a transmis soțului său toată dragostea ei și i-a transmis că atât ea, cât și fiica lor îi simt lipsa enorm.

„Negro lindo, mă gândesc la tine în fiecare zi. Urmăresc cu emoție fiecare moment când apari la televizor. Te iubesc și te susțin până la capăt, eșți cel mai bun, sunt mândră de tine.

Te așteptăm acasă cât mai târziu, pentru noi tu ești cel mai bun, un învingător. Luptă până la capăt să-ți îndeplinești acest vis Survivor. Te amo hasta el bajo de un puente, te iubesc din tot sufletul!', i-a transmis Elena lui Starlin.

Citește și: Ana Porgras s-a întors în țară de la Survivor. Primele imagini și declarații: „Regret că am plecat'

Citește și: Mellina, eliminată de la Survivor România: 'Tremur efectiv'

Citește și: Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, despre Jador și Cătălin Moroșanu: „Nu sunt întâmplătoare apropierile dintre ea și cei doi'

Citește și: Rapperul DMX a murit la 50 de ani. Era la Terapie Intensivă de o săptămână

Starlin și Elena, poveste de dragoste tulburătoare

Povestea de dragoste dintre Starlin și Elena a debutat pe internet. Și chiar dacă relațiile la distanță nu funcționează aproape niciodată, nu a fost și cazul lor… Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 13 ani, iar soția Războinicului a povestit că începutul nu a fost ușor, însă în cele din urmă au învins toate obstacolele și și-au format o familie foarte frumoasă, în România.

Ne-am cunoscut acum 13 ani, pe o rețea de socializare, el a făcut primul pas. Mi-a lăsat un mesaj și de acolo am început să vorbim. Vorbind, ne-am dat seama că se întâmplă ceva. Nu credeam în dragoste pe internet.

M-a așteptat cu tatăl lui la aeroport. A fost ciudat. A fost exact cum îmi imaginam. De câte ori îmi aduc aminte, am lacrimi în ochi. Noi am trecut prin multe greutăți. Acolo nu a fost deloc ușor. Am început de la zero totul. Am hotărât să venim în țară. Am stat trei ani la el în Dominicană. A fost greu, dar familia mea a acceptat’, a povestit, cu lacrimi în ochi, soția lui Starlin de la Survivor.

Cei doi s-au căsătorit civil în Republica Dominicană, iar Elena a mărturisit că nu i-a fost deloc ușor să se afle singură printre străini în cel mai frumos moment al vieții ei.

„Cununia civilă am făcut-o în Republica Dominicană. Am fost singură, a fost greu. Cununia religioasă am făcut-o la noi în țară. Îmi lipsește foarte mult. Starlin pentru mine înseamnă totul, el este stâlpul. Este o dragoste foarte specială. E o relație pură, fără absolut niciun fel de interes. Mă deranjează că este dezordonat. Este cel mai bun om pe care l-am cunoscut', a mai declarat soția lui Starlin de la Survivor. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter