Ce mesaj a postat Mama Geta pentru Culiță Sterp, după ce Jador s-a întors de la Survivor

Publicat pe

La scurt timp după ce Jador a revenit de la Survivor, Mama Geta a publicat un emoționant mesaj de susținere pentru fiul ei. Mama Faimosului este, de altfel, și cel mai înfocat fan al lui Culiță. Mai mult, activă în social media, Mamei Geta nu-i scapă nici comentariile fanilor artisului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mama Geta este deja faimoasă în social media, unde își sprijină fiul, pe Culiță Sterp, în competiția Survivor. De altfel, deși are doar câteva postări pe Instagram, mama Faimosului are deja 82 de mii de urmăritori, care așteaptă cu interes vești despre Culiță chiar de la mama lui. Recent, Mama Geta, impresionată de mesajul impresionant al unui fan, l-a popularizat pe contul ei de socializare.

Ce mesaj a postat Mama Geta pentru Culiță Sterp, după ce Jador s-a întors de la SurvivorCe mesaj a postat Mama Geta pentru Culiță Sterp, după ce Jador s-a întors de la Survivor

Ne-ai făcut cei mai fericiți

Culiță Sterp este unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Survivor, Faimosul bucurându-se de susținerea necondiționată a fanilor de pretutindeni, care îl văd câștigătorul competiției Survivor. Fără doar și poate însă, cel mai mare fan al artistului este chiar Mama Geta, care, de dragul fiului ei, a învățat cum merg lucrurile și în social media.

Și pentru că și-a făcut cont de Instagram, Mama Geta îi ține la curent pe fanii artistului și chiar a început să posteze filmulețe de susținere pentru fiul ei. Drept urmare, la scurt timp după ce Jador, prietenul fiului ei, a fost eliminat din competiție, mama artistului, impresionată de mesajul unui fan, l-a popularizat pe contul ei de socializare.

„Felicitări, Culiță Sterp! Trei puncte și astăzi. Ne-ai făcut cei mai fericiți. Meriți din plin totemul de imunitate, pentru că ești cel mai puternic, cel mai bun și un mare luptător. Îți suntem alături și îți dorim mult succes în continuare. Dumnezeu să te ajute! Forță, Campionul”, a fost mesajul fanului lui Culiță Sterp.

Citește și: Mama Geta, detalii neștiute despre divorțul dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua: „Am plâns, l-am pus să…”

Citește și: Cum l-a cucerit iubita pe Culiță Sterp de la Survivor: „Am primit sute de cereri în căsătorie'/ EXCLUSIV

Citește și: Simona Hapciuc, jignită grav de Culiță Sterp la Survivor:„Mă făcea proastă și…

Citește și: Care este numele real al lui Culiță Sterp de la Survivor și ce facultate a absolvit

Mama Geta: „Mă rog în fiecare zi să nu se accidenteze

Culiță Sterp provine dintr-o familie numeroasă, cu încă două surori și un frate, toți crescuți cu credință în Dumnezeu și dragoste pentru familie. Iar Mama Geta este liantul care ține familia împreună. Mama Faimosului a fost devastată în momentul în care fiul ei s-a rătăcit în junglă și mărturisește că își așteaptă cu nerăbdare fiul, sănătos, acasă.

Cel mai tare se gândește la minunea care o să vină pe lume și la fata asta. Asta îl dărâmă cel mai tare. Le duce dorul. Nu am vrut să mă panichez, să nu mă vadă ceilalți copii. Toată emisiunea am stat cu ochii în lacrimi, dar m-am bucurat că l-au găsit în junglă, că e bine, sănătos.

Mi-e foarte dor de el și mă rog în fiecare zi să nu se accidenteze. El e înalt, e mai greu să te bagi pe sub toate obstacolele. Foarte mult o încurajez și pe Daniela. Sunt bărbați care s-au dus la război și nu s-au mai întors.

Bărbatul meu a fost la pușcărie și eu eram singură cu doi copii, eram și gravidă cu Getuța în burtă. Casa încă nu era construită și foarte greu a fost să mă gândesc seara ce pun pe masă la copii. Acum noi suntem alături de părinții ei, are tot ce îi trebuie, să ne rugăm doar să vină Culiță sănătos acasă', a mărturisit Mama Geta pentru wowbiz.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter