(P) Secretul unui bronz perfect și strălucitor, fără soare

Publicat pe

Îți dorești o strălucire arămie, frumoasă, pe tot parcursul anului? Dacă nu locuiești la malul mării, greu de realizat această dorință. În plus, mulți dintre noi au alergie la soare sau au primit interdicție de la medic de a se expune radiațiilor. Iată ce este de făcut!

Indiferent de anotimp, poți oferi pielii tale un aspect bronzat cu Sunright Insta Glow. Acest gel autobronzant de la Nu Skin te va ajuta să obții un aspect bronzat deosebit, oferindu-ți în același timp beneficii de hidratare, fără expunere excesivă la soare, care poate duce la apariția prematură a semnelor de îmbătrânire a pielii.

Gelul autobronzant Sunright Insta Glow este formulat pentru față și corp, are o textură ușor hidratantă și este ușor de aplicat pe piele, așa încât să ne bronzăm treptat, fără pete. Creat special pentru a avea un miros discret, gelul oferă instantaneu un aspect bronzat, luxuriant, care poate fi observat după 15 minute de la aplicare. Și, foarte important, nu pătează hainele!

Caramel, CI 77891, CI 77491 sunt ingrediente de colorare care asigură o strălucire frumoasă, sărutată de soare după 15 minute. În plus, Dihi-droxiacetona (DHA) este un agent autobronzant care oferă un efect substanțial de bronzare în câteva ore de la aplicarea Sunright Insta Glow. Pe de altă parte, Dimeticona, Butilenglicolul și Pentilenglicolul sunt ingrediente ce conferă pielii hidratare și ajută la menținerea aspectului su-plu, radiant și strălucitor. Produsul nu are un parfum specific și se adresează, deopotrivă, atât femeilor, cât și bărbaților.

PAȘI IMPORTANȚI PENTRU UN BRONZ PERFECT:

• EXFOLIERE

Utilizează un produs de exfoliere pentru a îndepărta pielea moartă de pe corp. Acordă atenție specială coatelor, picioarelor și altor zone ale corpului care au tendința de a fi uscate. Poți opta pentru Liquid Body Lufra, care are o textură neabrazivă, însă deosebit de eficientă pentru îndepărtarea impurităților și a celulelor moarte. Tenul rămâne neted și catifelat.

• APLICARE

Aplică un strat subțire pe pielea curată, uscată și neiritată de pe față și corp, cu mișcări circulare. Evită sprâncenele, zona delicată a ochilor, linia părului și buzele. Spală bine mâinile după aplicare. Îndepărtează gelul de pe genunchi, glezne și coate.

• LASĂ-L SĂ SE USUCE

Gelul este absorbit rapid. Însă pentru a beneficia de toate avantajele Insta Glow asigură-te că aștepți câteva minute înainte de a te îmbrăca sau a aplica machiaj.

• REPETĂ ȘI STRĂLUCEȘTE

Culoare insuficientă? Acest gel ce alunecă ușor oferă un rezultat frumos, cu intensitatea culorii obținută treptat. Nu folosi zilnic, pentru a menține un aspect natural al bronzului, și nu lăsa produsul la îndemâna copiilor.

Atenție! Sunright Insta Glow nu este un produs de protecție solară, așa că trebuie să îți protejezi pielea de soare în mod adecvat, dacă decizi să mergi la plajă.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter