Sorin Pușcașu de la Survivor îi declară război lui Alin Sălăjean: "O fetiță care n-a avut curaj să se lupte cu mine față în față"

Publicat pe

Sorin Pușcașu de la Survivor este foc și pară și îi avertizează pe toți cei care au complotat împotriva lui în Dominicană că vor plăti. Sorin Pușcașu i-a declarat război, în mod special, lui Alin Sălăjean pentru că din cauza acestuia au suferit enorm familia și iubita lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sorin Pușcașu și Alin Sălăjean de la Survivor România 2021 nu au fost cei mai apropiați coechipieri din echipa Războinicilor. După ce a plecat din competiția din cauza problemelor medicale, Alin Sălăjean și-a arătat în continuare susținerea pentru Albert Oprea, pe care îl și vede câștigător. Acesta din urmă a fost în conflict cu Sorin Pușcașu, situație care l-a trimis pe Alin în dizgrația lui Sorin.

Sorin Pușcașu de la Survivor îi declară război lui Alin Sălăjean: "O fetiță care n-a avut curaj să se lupte cu mine față în față"Sorin Pușcașu de la Survivor îi declară război lui Alin Sălăjean: "O fetiță care n-a avut curaj să se lupte cu mine față în față"

De la venirea sa în țară, Sorin Pușcașu a evitat să vorbească despre Alin Sălăjean. Lucrurile urmează să se schimbe, susține Războinicul. Sorin Pușcașu le-a dezvăluit fanilor săi de pe Instagram că a aflat recent despre tot ce se vorbea despre el când era în competiția din Republica Dominicană, iar lucrurile nu vor rămâne așa.

„Stiți ce mi-au auzit urechile? Că am un caracter jegos. Eu nu știu ce s-a întâmplat pe acasă, dar am văzut schimbare în niște oameni și s-ar putea să urmăresc ce s-a întâmplat cât încă eram în competiție. Mai e și ceva putred în mine, numele meu nu este Sorin, este Sorina am înțeles, așa m-a intitulat o fetiță care nu a avut curaj să se lupte cu mine față în față.

Pregătiți-vă că, în curând, urmează să demontez tot și nu pentru mine, ci pentru că ați dat în familie, iubită și au suferit foarte mult din cauza voastră. O să vă demontez pe toți. Vă pup!', a spus Sorin Pușcașu, la Instastory.

Citește și: Cum l-a afectat pandemia pe Cristian Țânțăreanu:Nevastă-mea a intrat în depresie’

Citește și: Cristina Ciobănașu, adevăruri nespuse la 4 luni de la despărțirea de Vlad Gherman:„Merg la psiholog, plângeam ori de câte ori…’/ EXCLUSIV

Citește și: Aida Parascan, detalii șocante după pierderea sarcinii:„Bebelușul nu mai trăia de 4 săptămâni

Sorin Pușcașu de la Survivor acuză o strategie împotriva sa

Sorin Pușcașu de la Survivor susține că numele său nu mai este pomenit de când s-a întors în țară pentru că scopul a fost deja îndeplinit. Criticile din Republica Dominicană aveau ca strategie eliminarea sa din competiție, iar scopul fiind bifat nu mai interesează pe nimeni de existența sa.

„De când am ajuns acasă s-a făcut toată lumea cuminte. Nu mai e nimeni cu papagalul, nu mai vedeți nimic pe internet despre mine. De ce? Scopul a fost ca eu să ies din emisiune. Din păcate am ieșit din compețitie și am început să primesc foarte multe clipuri. Mi-au dat de înțeles că foarte mulți aveți curaj doar în spatele unui telefon, în spatele unei tastaturi.

Nu știam de toată treaba asta. Pentru mine se încheiase Survivor, dar s-ar putea să se deschidă altceva. Ați lovit unde nu trebuia. Sunt sătul de ipocrizie, eu știu toate dedesubturile, eu întotdeauna am zis adevărul și v-a deranjat treaba asta.

Ați zis: Unde pot să mă lupt cu Sorin? Cred că de acasă, în timp ce el e în competiție și nu se poate apăra. Dar voi nu știați că se termină Survivor și vin acasă? Îmi pare rău pentru voi', a încheiat Sorin Pușcașu, potrivit wowbiz.ro.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă