Aida Parascan, detalii șocante după pierderea sarcinii: "Bebelușul nu mai trăia de 4 săptămâni"

Publicat pe

Aida Parascan, fostă câștigătoare Masterchef, a oferit detalii șocante după pierderea sarcinii. Aida urma să nască al patrulea copil, în toamnă, însă la ultimul control, medicul i-a dat cea mai urâtă veste posibilă pentru o femeie gravidă: inima bebelușului nu mai bătea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Aida Parascan a anunțat astăzi pe pagina sa de Facebook că trece prin momente cumplite în viața sa, asta după ce a pierdut copilul în luna a cincea de sarcină. La 39 de ani, fosta concurentă Masterchef, era gravidă pentru a patra oară, însă bebelușul ei s-a stins.

Aida Parascan, detalii șocante după pierderea sarcinii: "Bebelușul nu mai trăia de 4 săptămâni"Aida Parascan, detalii șocante după pierderea sarcinii: "Bebelușul nu mai trăia de 4 săptămâni"

'Am fost la control acum o lună, iar mediul a zis că nu e necesar să-mi facă o ecografie, și am zis că data viitoare o să merg la alt medic. Miercurea trecută am ajuns la spital la o vizită de control și când mi s-a pus ecograful am văzut imediat că inima lui nu mai bate.

Mi-a spus că a murit de ceva timp și viața mea era în pericol și aș fi putut să mor', a spus Aida Parascan la Antena Stars.

Vedeta a mărturisit în direct că bebelușul său era decedat de 4 săptămâni, iar medicii au considerat că e o minune că nu s-a întâmplat cu ea până când a aflat, asta deoarece riscul de a-și pierde viața era foarte mare.

La scurt timp a urmat o perioadă cruntă din toate punctele de vedere pentru Aida Parascan, însă a reușit să scape cu bine peste drama vieții sale, dar se gândește în fiecare zi la copilul pe care l-a pierdut.

'De trei-patru săptămâni (n.r. a murit), nu mai mișca și probabil și faptul că eu eram foarte activă și având mult lichid îl simțeam în burtă, nu credeam că n-am activitate', a mai spus ea la Showbiz Report.

Citește și: De ce au divorțat Oana Zăvoranu și Pepe: „Eu nu l-am mai iubit’

Citește și: I-a făcut flagrant! Cum a aflat Pepe că Oana Zăvoranu l-a înșelat cu Tudy: „Am așteptat 3 ore să iasă din apartament'

Citește și: Nu s-a văzut la TV. Jador a dezvăluit ce mesaj a primit de la Bogdan Mocanu, la Survivor:’Mi-a zis de Alexandra Stan că e…’

De ce a murit bebelușul Aidei Parascan

Aida Parascan a mai precizat la Showbiz Report că nu a aflat încă ce s-a întâmplat și care a fost cauza ce a dus la decesul bebelușului, mai ales că toate analizele au fost bune tot timpul și totul a decurs normal.

Vedeta ia în calcul varianta că a stat poate prea mult în picioare și asta să-i fi afectat sarcina, însă așteaptă rezultatul analizelor făcute pentru a afla ce s-a întâmplat.

Aida Parascan a anunțat pe Facebook pierderea sarcinii

'Au trecut 5 luni în care am trecut prin toate stările prin care trece o mamă care așteaptă un bebe, în ultima săptămână, însă, am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea, și la propriu, și la figurat. Inima „îngerașului” a încetat să bată.

Suflețelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu. A făcut și va face parte mereu din familia noastră și din mine și toți l-am iubit enorm', a scris Aida Parascan pe Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter