Adevărul despre relația dintre Daniela Iliescu și mama lui Culiță Sterp: "Mama Geta tot timpul..."

Publicat pe

Mama Geta a părut supărată într-o oarecare măsură pentru că fiul ei nu a stat până la finalul competiției Survivor și au luat naștere speculații potrivit cărora ar putea fi supărată pe Daniela Iliescu. Culiță Sterp și iubita lui au pus punct controverselor și au vorbit despre relația soacră – noră.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a revenit din jungla din Republica Dominicană și și-a revăzut, în sfârșit, iubita însărcinată. Extrem de sensibili după o perioadă lungă în care nu s-au văzut, revederea dintre viitorii părinți a avut loc în toiul nopții, iar cei doi au declarat chiar că au simțit emoții ca în timpul liceului.

Odată cu revenirea în țară, Culiță Sterp a ținut să lămurească care este, de fapt, relația dintre mama Geta și iubita lui, Daniela Iliescu. Mai ales după reacția mamei sale, care ar fi dorit ca el să mai rămână în competiție: „Copilul oricum se naște, iar el ar fi avut două trofee', a spus mama Geta.

Adevărul despre relația dintre Daniela Iliescu și mama lui Culiță Sterp: "Mama Geta tot timpul..."Adevărul despre relația dintre Daniela Iliescu și mama lui Culiță Sterp: "Mama Geta tot timpul..."

Culiță Sterp: „Mama Geta nu este supărată pe Daniela'

Faimosul a subliniat, însă, că mama Geta nu este absolut deloc supărată pe Daniela.

„Nu este adevărat. Mama Geta nu este supărată pe Daniela. Mama mai face unele glume. Și-a dorit foarte mult să ajung până la finală. Este normal.

Dar mi-a spus și ea (n.r. mama Geta) de foarte multe ori când stăm noi și vorbim serios da Culiță, pentru tine trofeul adevărat este acesta (Daniela, copilul care urmează să vină pe lume).

Și oamenii care mă susțin și-ar fi dorit să ajung până în finală. Știu sigur că mergeam până în finală pentru că puteam, fizic, sportiv, psihic, o duceam. Dar în situația de față… ', a lămurit Culiță Sterp.

„Putea să mai prelungească și ea sarcina, cum s-a prelungit emisiunea, era bine dacă se putea…', a mai spus în glumă Culiță Sterp.

Citește și: Daniela Iliescu și Culiță Sterp, prima apariție împreună la TV:„Îl văd ca în liceu'

Citește și: Mama Geta, reacție neașteptată după revenirea lui Culiță Sterp de la Survivor:„Nu îl mai recunosc'

Citește și: Carmen Brumă, pictorial sexy la 44 de ani! Ce dietă ține:„Am niște reguli de la care nu mă abat' / EXCLUSIV

Daniela Iliescu: „Mama Geta îmi spunea să fiu puternică'

La rândul ei, Daniela Iliescu a vorbit despre cât de susținută a fost de mama lui Culiță Sterp, în perioada în care el a lipsit. Mama Geta a încercat să o încurajeze tot timpul, iar relația soacră-noră este una foarte bună.

„Sunt liniștită și fericită acum. De foarte multe ori vorbeam cu mama Geta, ne vizitam și îmi povestea și ea de toate greutățile prin care a trecut. Ea tot timpul mi-a insuflat că trebuie să fiu puternică pentru că ea a fost. A văzut și ea că sunt, doar că de ultima dată când am văzut la consilu că are o șansă să vină acasă și nu a venit, atunci am și plâns. A fost prima dată când am fost atât de afectată. În rest am încercat să fiu puternică, să mă setez să fiu puternică, mai ales pentru sarcină să fie bine.

O să vorbesc și cu soacra, cu mama Geta. Diferența este că eu n-am avut nimic de ales, cum nici ea, în viața ei, nu a putut să aleagă. Dacă ar fi putut să aleagă o variantă mai bună, ar fi făcut-o. Așa și eu. L-am lăsat pe el și el a făcut alegerea. Mă bucur că este așa până la urmă și că suntem împreună', a spus și Daniela Iliescu, la rândul ei.

Culiță Sterp: „Sunt chiar un norocos'

De asemenea, Culiță Sterp a mai ținut să precizeze că și-a dat seama cât de importantă este familia și cât de norocos este, de fapt. După ce a petrecut atât de mult timp în junglă a realizat care sunt prioritățile sale în viață.

„Cel mai important lucru este familia și ce avem de la Dumnezeu și că trebuie să apreciem mult mai mult ce avem noi acasă. Acolo în junglă stând aproape jumătate de an și gândidu-te la lucrurile din viața ta, ai timp să-ți pui ordine în gânduri și ordine în viață și știi exact ce priorități ai și ce contează cu adevărat pentru tine.

De foarte multe ori mâ gândeam, Doamne, sunt chiar un norocos că am familia pe care o am. Acasă, de multe ori nu le apreciam la adevărata valoare, nu le vedeam poate.', a mai ținut să sublinieze Culiță Sterp.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captură YouTube

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter