Carmen Brumă, pictorial sexy la 44 de ani! Ce dietă ține: "Am niște reguli de la care nu mă abat" / EXCLUSIV

Publicat pe

Ea e cel mai bun exemplu că poți găsi echilibrul perfect între viața profesională și cea personală și ambele să-ți aducă împlinire în egală măsură. Iar dacă la asta adăugăm și faptul că arată senzațional la 44 de ani și este o inspirație pentru mii de femei, nu mai e un secret că vorbim despre Carmen Brumă. Vedeta a realizat un pictorial sexy la 44 de ani și ne-a vorbit despre cum reușește să se mențină în formă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Carmen, pentru că o să vadă niște poze fabuloase cu tine, trebuie să le dezvălui cititorilor noștri că tocmai ai împlinit 44 de ani! Simți că ești, acum, cea mai bună versiune a ta?

Mulțumesc pentru complimente! Sincer, sper că nu e asta cea mai bună versiune a mea pentru că mie îmi place tare mult și „călătoria' către cea mai bună versiune. E motivantă, revelatoare, un combustibil eficient pe termen lung. Dacă am ajuns deja la cea mai bună versiune, ce fac mai departe? (zâmbește)

Carmen Brumă, pictorial sexy la 44 de ani! Ce dietă ține: "Am niște reguli de la care nu mă abat" / EXCLUSIVCarmen Brumă, pictorial sexy la 44 de ani! Ce dietă ține: "Am niște reguli de la care nu mă abat" / EXCLUSIV

Ce dietă a ținut Carmen Brumă în timpul pandemiei

Spre deosebire de mulți dintre noi, pe tine pandemia pare să nu te fi afectat deloc din punct de vedere fizic. Cum ai reușit să te menții în formă în toată perioada asta?

Făcând programe de slăbit și fiind un fel de „suport pentru oamenii care își doreau să scape de kilogramele în plus cu ajutorul programelor mele de pe www.carmen-bruma.ro. Am luat-o ca pe o provocare, și eu funcționez foarte bine în „paradigma asta. Mi-am propus să nu fiu în niciun fel „victima perioadei prin care trecem și să găsesc o cale să profit de ea dacă se poate. Am lansat în plină pandemie programul meu Abdomenul de Urgență by Carmen Brumă, pe care l-am filmat în condiții „de urgență, eu cu prietena mea Adina Halas, pe acoperișul unei clădiri, în aer liber… A fost o mega provocare ca doi oameni, dintre care unul trebuia să fie în fața camerei, să suplinească efortul, munca unei echipe întregi. Ne-a ieșit și sunt foarte mândră de asta.

Carmen Brumă: „A fost un declic pe care îl au mulți dintre cei care se îngrașă foarte multe kilograme'

Paradoxal, faptul că ai fost cândva supraponderală ți-a schimbat viața în bine. Cum și când ai ajuns la concluzia că nu se mai poate așa? Ai fost victima bullyingului pe vremuri?

A fost un declic la un moment dat pe care îl au mulți dintre cei care se îngrașă foarte multe kilograme și nu se simt bine în pielea lor, în viața lor. E un moment personal și intim în care fiecare om aflat în situația descrisă realizează că nu mai are decât o singură alegere. Din experiența mea, la multe persoane, acest declic apare pe fondul unei suferințe destul de serioase. Dacă nu te doare suficient de tare, nu apare declicul.

Citește și: Fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea, probleme de sănătate în Dubai.„A făcut o reacție destul de agresivă'

Citește și: Ce părere are Mircea Badea despre pozele sexy postate de Carmen Brumă pe Instagram

Citește și: Andreea Arsine, câștigătoarea Exatlon 3, s-a căsătorit!Cu ce se ocupă sportiva acum

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor a ajuns în România:„E ca și cum aș fi ieșit din închisoare'

Cum se menține Carmen Brumă în formă

Spune-ne care este regimul tău de viață, de exemplu, ce mănânci într-o zi, cum reușești să te menții și mai ales cât de important este sportul în toată această ecuație!

Eu am niște reguli pe care le-am introdus acum foarte mulți ani în viața mea și de la care nu mă abat. Una dintre ele este că nu mănânc zilnic același lucru și încerc să diversific cât de mult pot mesele. Una dintre problemele alimentației noastre este lipsa diversității. Mâncăm aceleași
patru legume, fructe, cereale etc. În programele mele, mesele sunt diferite de la o zi la alta, și asta li se pare dificil multor persoane, care mă întreabă de ce nu pot mânca șapte zile același mic dejun, de exemplu.

O alimentație sănătoasă presupune diversitate, echilibru, flexibilitate și concordanță cu gradul de activitate fizică. Sportul în ecuația asta este un fel de „bon de masă. Dacă faci sport în mod constant și susținut, îți permiți să mănânci mai mult față de o persoană care nu face asta. Plus beneficiile de ordin psihic, care sunt foarte mari și subevaluate. Eu cred sincer că, în vremurile pe care le trăim, sportul este obligatoriu pentru sănătatea mintală.

Carmen Brumă: „Trișatul trebuie programat și dozat'

Sunt zile în care mai și trișezi? Dă-ne o veste bună și zi-ne că, din când în când, mai mănânci și tu o amandină!

Normal că da. Asta este o altă regulă. (zâmbește) Doar că trișatul ăsta este
programat și dozat. Nu poți totuși să trișezi zilnic, că ăla nu mai e trișat, ci stil de viață. Eu fac asta de 1-2 ori pe săptămână, în zilele în care fac sport mai consistent.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IUNIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter