Culiță Sterp de la Survivor a ajuns în România: "E ca și cum aș fi ieșit din închisoare"

Publicat pe

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor în primul consiliu de nominalizare al săptămânii, iar Faimosul a ajuns în România. Nerăbdător să-și revadă familia, artistul a izbucnit în lacrimi. Zeci de persoane l-au așteptat la aeroport și nu și-a putut stăpâni emoțiile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a revenit în țară din Republica Dominicană. Faimosul nu a mai rezistat în competiție, cu gândul că băiețelul lui se va naște înainte ca el să ajungă în țară. A refuzat să mai intre pe traseu, a fost descalificat și s-a arătat extrem de fericit pe aeroport, la gândul că își va vedea curând persoanele dragi.

Culiță Sterp de la Survivor a ajuns în România: "E ca și cum aș fi ieșit din închisoare"Culiță Sterp de la Survivor a ajuns în România: "E ca și cum aș fi ieșit din închisoare"

Culiță Sterp a revenit în România de la Survivor

Culiță Sterp a ajuns în urmă cu puțin timp în România și a fost întâmpinat de mulți fani, dar și de persoane foarte importante pentru el. Mama Geta și fratele lui, Iancu Sterp, l-au așteptat la aeroport, iar Faimosul a izbucnit în lacrimi. Daniela Iliescu, partenera lui, nu l-a putut aștepta la venire, Culiță precizând că urmează să o vadă în scurt timp acasă.

„Primul meu gând a fost acasă și uite că Dumnezeu m-a ajutat. Am emoții. Lasă că pe Daniela o întâlnesc acasă. E ca și cum aș fi ieșit din închisoare', a spus Culiță Sterp.

„Zici că ai fost sechestrat. Nu îl mai recunosc. A slăbit mult', a transmis mama Geta, la fel de emoționată. 

Citește și: Daniela Iliescu, după descalificarea lui Culiță Sterp de la Survivor:„Nu oricine reușește să…'

Citește și: De la ce a izbucnit scandalul dintre Raluca Dumitru și Culiță Sterp la Survivor:„Face urât când…'

Citește și: Teo și Maia, primul pictorial împreună:„Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare:„E romantic, mă curtează'

Culiță Sterp: „Nu mă așteptam să mă apuce plânsul'

Culiță Sterp a subliniat încă o dată că a fost experiența vieții lui și că nu s-a așteptat să fie atât de copleșit de emoții încât să izbucnească în plâns.

„Nu m-am cântărit, sunt curios cât am slăbi. A fost experiența vieții mele, e o chestie pe care o faci o singură dată în viață. Am învățat că trebuie să apreciez mai mult familia și mâncarea. Mă gândeam că o să am emoții, dar nu mă așteptam să mă apuce plânsul', a transmis Culiță la rândul lui.

„Mă bucur că a venit, dar mă bucuram și dacă mai stătea. Daca aș fi avut oportunitatea să vorbesc cu el, i-aș fi zis să rămână. Copilul oricum se naște, iar el ar fi avut două trofee. În inima mea, eu am crezut 80% că poate fi câștigătorul acestui trofeu. L-a răpus dorul de Daniela, de noi. E mult 5 luni, dar cel mai tare a făcut multă foame. Noi îl așteptăm', a mai spus mama Geta, în așteptarea fiului ei de la Survivor.

Culiță Sterp a refuzat să mai intre pe traseu

Culiță Sterp și-a cerut scuze în fața colegilor lui, dar și în fața celor de acasă, însă a subliniat că este în stare de orice pentru a fi alături de iubita lui.

„Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere. Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai  intru pe niciun traseu Survivor  până nu ajung acasă alături de copilul eu și soția mea. Nu știu cum o să se realizeze. 

Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă. Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să  ajung acasă. Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să fiu înțeles de oameni și de echipă și să nu fiu judecat’, a declarat Culiță Sterp.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter