What's Up și Alice Badea s-au despărțit: „El e în vacanță, eu am treabă”

Publicat pe

După ce What’s Up a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu bagajele la aeroport, dând de înțeles că va lipsi din România o perioadă mai lungă de timp, Alice Badea, soția sa, a dezvăluit care este de fapt motivul plecării cântărețului în străinătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În urmă cu o zi, What’s Up a publicat o fotografie de la aeroport, cu mai multe bagaje, însoțită de textul: „Taxi, du-mă unde vreau! Vă pup și vă iubesc, ne revedem curând'. De asemenea, artistul a mai scris că pleacă să-și liniștească inimioara o perioadă și că speră să nu fie ultimul drum, fapt ce a alarmat fanii.

What's Up și Alice Badea s-au despărțit: „El e în vacanță, eu am treabă'What's Up și Alice Badea s-au despărțit: „El e în vacanță, eu am treabă'

Alice Badea, soția lui What’s Up a dezvăluit, la Antena Stars, că motivul pentru care cântărețul a plecat în străinătate este separarea lor.

Am decis să ne separăm și atât. El e în vacanță, eu am treabă. Aș vrea să spună el când o să spună. Eu nu pot vorbi în numele lui, dar a plecat și a luat o pauză să își pună ordine în sănătate, viață și gânduri', a spus Alice Badea.

Despărțirea dintre What’s Up și Alice Badea era speculată de ceva timp deoarece cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele sociale și au șters pozele în care apăreau împreună.

Alice Badea a menționat că artistul a plecat într-o vacanță, iar ea a rămas în România pentru că are treabă.

Relația dintre What’s Up și Alice Badea

În urmă cu câteva luni, What’s up anunța că el și Alice Badea s-au căsătorit. și vorbea foarte încântat despre faptul că vrea să devină tătic. Artistul a cerut-i în căsătorie când aveau aproximativ o lună de relație, apoi au făcut pasul cel mare. Mai mult, cei doi și-au tatuat câte un fluturaș, simbol al iubirii lor după cum a spus cântărețul.

La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție. Pe nou, am zis. După 33 de zile am zis ca o vreau pentru toată viața, am întrebat-o și uite-ne. Actele nu îți garantează dragostea, oamenii se schimbă. Așa că am decis să ne facem acest simbol, fluturașul. Eu, ca ființă, sunt foarte fragilă de felul meu. De Valentines Day bem un vin, poate facem un copil, dacă ne ajută bunul Dumnezeu'.

Citește și: Whats Up are probleme serioase de sănătate și a plecat în străinătate, la analize:

Citește și: What’s Up și Alice Badea s-au despărțit iar?

Citește și: De ce au divorțat Oana Zăvoranu și Pepe:

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare:

Alice Badea susținea la acea vreme că nu este nevoie de acte pentru iubire, că nu ele garantează acest sentiment, ci gesturile mărunte.

Pentru iubire nu ai nevoie de acte. Asta cred eu. Iubirea rămâne, nu? Noi ne bucurăm de iubire în general, nu ne trebuie o zi specială pentru asta. Gesturile mărunte contează', spunea Alice Badea.

Cine este Alice Badea, fosta soție a lui What’s Up

Alice Badea nu este străină de lumea muzicală, ba mai mult, chiar a colaborat cu artiști cunoscuți de la noi, cum ar fi Antonia, Alina Eremia, Smiley, Paula Seling, Skizzo Skills, Deepside Deejays şi JO. De asemenea, Alice Badea este și profesor de muzică și co-fondator a două școli de muzică din București.

Înainte ca cei doi să formeze un cuplu, Alice Badea era implicată doar profesional în proiectul lui What’s up, fiind adusă în echipă chiar de fosta soție a cântărețului, Simina.

Alice este violonistă şi a venit în echipă în locul unui alt instrumentist. Practic, Simina şi-a adus duşmanul în viaţă, fără să ştie ce va urma. Acum, cei doi merg împreună în concerte, cu aceleaşi  maşini, sunt împreună peste tot. Încă n-au început să se afişeze pe la petreceri, dar este posibil să se întâmple şi asta, în curând', spunea unul dintre apropiații artistului.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter