Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare: "E romantic, mă curtează"

Publicat pe

Au trecut trei luni de la divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei, însă cei doi par să se apropie din ce în ce mai mult. Mai mult, după ultima vacanță petrecută la munte, împreună cu fiica lor, Marius a început să-și curteze din nou fosta soție, iar Oana susține că se poartă acum exact ca în urmă cu opt ani, când s-au cunoscut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu trei luni, însă în ultima perioadă lucrurile par să fi luat o întorsătură neașteptată în ceea ce-i privește. Cei doi s-au apropiat foarte tare, iar acum fostul soț îi face din nou curte mamei fiicei sale.

Oana Roman și Marius Elisei, vacanță împreună

Oana Roman și Marius Elisei au mers împreună, weekendul trecut, la Poiana Brașov, cu fetița lor, Isa. Marius a fost cel care le-a făcut cadou vacanța și a fost atent la toate detaliile, precum a povestit chiar Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare: "E romantic, mă curtează"Oana Roman și Marius Elisei, la un pas de împăcare: "E romantic, mă curtează"

Marius Elisei a optat pentru un apartament comun, cu două paturi pentru toți trei, iar fosta lui soție a remarcat că a ales un hotel în care și-ar fi dorit să meargă de ceva vreme.

'A fost foarte frumos. Am prins vreme foarte frumoasă. Am stat într-un hotel în care eu chiar îmi doream să merg. Nu știu dacă Marius a știut sau a fost coincidență, dar acolo a ales el să mergem. Oricum nu mi-a spus, am aflat când am ajuns acolo. Am auzit și eu că e destul de scump, dar el a plătit camera ', a povestit Oana Roman, la Xtra Night Show'.

Marius Elisei caută o împăcare cu Oana Roman?

Marius Elisei a spus în mai multe rânduri că se luptă cu depresia în ultima perioadă, însă face eforturi să se pună pe picioare. Acum, face gesturi romantice și pare că ar vrea să-și recucerească fosta soție. Fiica lui Petre Roman a precizat că a primit flori, iar Marius este romantic, exact așa cum era și la începutul relației lor.

Momentan, Oana Roman nu mai este atât de vehementă atunci când vine vorba despre o împăcare, însă nici nu dorește să se arunce cu capul înainte. Vrea doar să cântărească bine lucrurile, înainte de a mai face un pas. Cea mai fericită este micuța lor, Isa, care s-a bucurat de timpul petrecut cu ambii părinți.

Citește și: Ce se întâmplă între Oana Roman și Marius Elisei, după ce au petrecut o vacanță împreună:„Aşa şi-a dorit Isa'

Citește și: Marius Elisei, motivul divorțului de Oana Roman:„Poate și din cauza băuturii'

Citește și: Teo și Maia, primul pictorial împreună:„Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic'

Citește și: Ioniță de la Clejani, după ce Fulgy a fost prins drogat la volan:„Este un băiat major'

Oana Roman: „Marius îmi cumpără flori'

Marius e galant, e romantic. Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani, când ne-am cunoscut. Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică.

Pentru Isa e foarte bun lucrul ăsta. Ea a fost foarte fericită că ne-a avut pe amândoi. Ne-am văzut un pic mai des în ultima perioadă, mai ales că lucrăm și pentru site-ul cu haine din nou. Sunt încă în faza în care cumpănesc foarte bine lucrurile. Nu știu ce să zic. Deocamdată, vedem. El pare într-o fază vizibil îmbunătățită. De o săptămână încoace pare că lucrurile s-au mai schimbat, dar eu vreau să cumpănesc foarte bine', a mărturisit vedeta.

Marius Elisei, afectat de depresie după divorț

Marius Elisei a vorbit recent despre lupta cu stările depresive, despre anumite greșeli pe care le-ar fi făcut, fără însă a preciza specific ce anume s-a întâmplat sau la ce face referire.

„Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va străluci dimineața, iar pe timpul nopții luna va fi acolo. Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde 1 an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca, am făcut câteva greșeli, viața merge înainte’, a transmis Marius Elisei recent, pe rețelele de socializare.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter