Teo și Maia, primul pictorial împreună: "Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic"

Publicat pe de Oana Pantazi.

Sunt aproape 30 de ani de când Teo este o prezență constantă pe micul ecran, dar și una dintre cele mai iubite personalități de televiziune. Spune că nu a făcut nimic special ca să fie atât de iubită, dar audiențele emisiunii de la Kanal D ce-i poartă numele vorbesc de la sine. Profesionist de televiziune desăvârșit și mama perfectă pentru fiica ei, Maia, Teo Trandafir trăiește, la 53 de ani, cea mai frumoasă perioadă a vieții ei… Despre care ne-a povestit deschis și cu asumare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Teo, trebuie să încep prin a-ți ura „La mulți ani!'. Pe 2 iunie împlinești 53 de ani și, dat fiind că suntem de aceeași vârstă, îmi permit să te întreb: îți vine să crezi? Spuneai cândva că în tinerețe ai fost ocupată să fii… bătrână. Cum te simți acum?

Da, m-am obișnuit, pentru că m-am antrenat. Eu de anul trecut, pe vremea asta, spun că am 53, ca să mă învăț cu această vârstă. Mă simt minunat! Cred că acum sunt în varianta mea cea mai bună. Îmi aduc aminte că acum 20 de ani aveam multe kilograme în plus, mă mișcam mult mai greu, îmi era dificil să fac anumite lucruri.

Teo Trandafir și MaiaTeo Trandafir și Maia

Ultimul an cum a fost pentru tine? Evident, mă refer la contextul actual, care ne-a bulversat pe toți. Ce s-a schimbat în viața ta de când cu pandemia? Ce ți-a lipsit cel mai mult în perioada asta?

A fost, ca pentru toată lumea, un an greu, în care am trăit niște stări de anxietate paroxistice. La Kanal D eram protejați de plexiglasuri, aveam dezinfectanți, eram mereu foarte atenți, colegii mei purtau câte două măști chiar. Dar mă gândeam că pot să iau acest virus și până la serviciu, că aduce Maia de la școală, atunci când se ducea. Și fiica mea era speriată să nu mă îmbolnăvească pe mine. A fost un an pe care sper să-l uităm cu toții cât mai repede. Mi-au lipsit liniștea, confortul, ideea că sunt în control asupra propriei mele sănătăți, că nu depind de nebunia altora care fie nu au crezut, fie nu s-au protejat. Nu am putut să mă închid în casa mea, să mă delimitez de oamenii care aveau alte opinii decât a mea.

Citește și: Cine a fost primul iubit al lui Teo Trandafir și de ce s-au despărțit: „Mi-am văzut iubirea vieții plecând”

Citește și: Imagini din vila lui Teo Trandafir. Ce a interzis să se întâmple în casa ei

Citește și: Cum a început Teo Trandafir să lucreze în televiziune și ce rol a avut Mihai Tatulici în cariera ei: „I-am confirmat că lucrez la radio și mi-a spus că într-o zi voi lucra la TV” / EXCLUSIV

Citește și: Ce mănâncă Teo Trandafir după ce a slăbit 63 de kilograme:„Farfuria mea este cât cea de la cescuţa de cafea!' / Cine are, totuşi, grijă de sufletul vedetei

Teo Trandafir: 'Mie nu mi se pare că Maia nu este fiica mea biologică'

Maia a împlinit recent 17 ani și văd între voi o asemănare fizică teribilă, chiar dacă nu este fiica ta biologică… Să vină oare totul din interior, de la tot ce ați clădit împreună în ani?

Mie nu mi se pare că Maia nu este fiica mea biologică, în ciuda faptului că un om care nu a trăit lângă noi ar putea spune asta. Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic. Cred că biologia are legătură cu maternitatea, sunt juxtapozabile. Dacă aduci un copil pe lume și atât, asta nu te face mamă biologică. Cred că oamenii care trăiesc unul prin celălalt și își înțeleg nevoile și bucuriile, și traversează împreună aceleași perioade seamănă din toate punctele de vedere. Nu este neapărat nevoie să semeni fizic cu cineva. Dacă Maia ar fi fost, de exemplu, născută din părinți aparținând altei rase biologice, asta nu ne-ar fi împiedicat să fim la fel de legate cum suntem acum.

Teo Trandafir: 'Maia nu este un om atât de iertător'

Știu că Maia înseamnă totul pentru tine și că, indiferent de probleme, v-ați avut întotdeauna una pe cealaltă… Mi-ar plăcea să aflu care este cea mai importantă lecție pe care ai învățat-o de la fiica ta.

Maia nu este un om atât de iertător, precum sunt eu, pentru că are un sistem de valori un pic mai precis. Eu iert aproape orice, iar ea, uneori, mă atenționează. Asta am învățat de la ea, să fiu un pic mai selectivă.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IUNIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE DEJA LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

FOTO: Marius Bărăgan, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton