Ce mănâncă Teo Trandafir după ce a slăbit 63 de kilograme: „Farfuria mea este cât cea de la cescuţa de cafea!” / Cine are, totuşi, grijă de sufletul vedetei

Publicat pe

„Dieta lui Teo' este un subiect foarte căutat pe internet, chiar dacă Teo Trandafir nu a promovat niciodată o dietă anume, ba chiar a declarat că nu are restricţii alimentare, ci doar reguli legate de cantitatea hranei pe care o consumă. Astfel, Teo a dezvăluit în VIVA! că îşi umple farfuria cu tot ce pofteşte, doar că respectiva farfurie este cât una de la ceşcuţa de cafea.

Ce mănâncă Teo Trandafir după ce a slăbit 63 de kilograme: „Farfuria mea este cât cea de la cescuţa de cafea!' / Cine are, totuşi, grijă de sufletul vedeteiCe mănâncă Teo Trandafir după ce a slăbit 63 de kilograme: „Farfuria mea este cât cea de la cescuţa de cafea!' / Cine are, totuşi, grijă de sufletul vedetei

„Sunt foarte atentă la ceea ce mănânc, echilibrat şi întotdeauna aceeaşi cantitate. Îmi umplu farfuria, dar farfuria mea este cât cea de la ceşcuta de cafea.', ne-a spus Teo Trandafir.

În 2011, Teo Trandafir a fost la un pas de moarte, din cauza unei pancreatite grave. A fost operată de două ori și doar printr-o minune trăiește astăzi. Doi ani mai târziu, după ce s-a recuperat complet, vedeta TV a fost supusa unei interventii de micșorare a stomacului. În doar un an de la acestă operație, respectiv 2014, Teo deja impresiona printr-o transformare spectaculoasă a siluetei.

Vedeta Kanal D a vorbit adesea despre noul său regim de viaţă şi a recunoscut că nu ţine o dietă anume, ci are grijă doar la cantitatea alimentelor.

„Eu nu respect orele de masă, pentru că nu am cum. Puțini știu că dimineață pun în gură doar două feliuțe mici de pâine, iar la prânz o ciorbă o descânt în… două ore! Dimineață, mănânc același lucru, fiindcă mi-e frică să încerc altceva. Întotdeauna, îmi pun pe farfurie două feliuțe mici, mici de pâine, cu un pic de unt, apoi beau o cafeluță și o apişoară și gata. Uneori, mai aștept la pomană, poate mă mai cheamă și pe mine cineva, să mănânc o… jumătate de biscuit!', a mărturisit cu sinceritate Teo Trandafir, pentru wowbiz.ro.

Dacă de exterior au grijă medicii esteticieni, de suflet are grijă… primăvara, ne-a spus Teo.

„De sufletul meu a avut grijă primăvara asta minunată care a venit atât de aşteptată şi atât de constantă cumva, pentru că am avut parte de puţine zile urâte. Cât despre trup, nu am cine ştie ce secrete. Există medici esteticieni pe care îi mai consult din când în când, să văd ce e de făcut, pentru că de la o anumită vârstă… În rest, nu am alte ritualuri de înfrumuseţare', a recunoscut Teo pentru VIVA!.

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter