Metoda prin care slăbește Adela Popescu după cea de-a doua naștere. Mai are de dat jos cinci kilograme

Publicat pe
Metoda prin care slăbește Adela Popescu după cea de-a doua naștere. Mai are de dat jos cinci kilogrameMetoda prin care slăbește Adela Popescu după cea de-a doua naștere. Mai are de dat jos cinci kilograme

După două nașteri, Adela Popescu a revenit aparent ușor la dimensiunile inițiale, dar vedeta ne-a dezvăluit că atât la prima, cât și la a doua sarcină, a fost nevoie de eforturi considerabile pentru a slăbi, având parte inclusiv de observații de la obraz' venite de la cei din jur. Iată câte kilograme mai are vedeta de dat jos la patru luni după ce a adus pe lume al doilea băiețel!

Adela Popescu este o mama fericită, după ce i-a dăruit (până acum) soțului ei, Radu Vâlcan, doi băieți: Alexandru, care în iulie va împlini trei ani, și Andrei, venit pe lume în luna decembrie a anului trecut. Însă pe cât de fericită e ca mama, pe atât de mult a avut de furcă cu greutatea după cele două nașteri.

Adelei Popescu i s-a făcut observație că s-a îngrășat cam mult după prima sarcină

Am întâlnit-o pe Adela la un eveniment sportiv, unde s-a alăturat unei campanii alături de verișoara sa, Ioana Scărlătescu. Vedeta ne-a dezvăluit că după prima sarcină aspectul fizic a avut atât de mult de suferit, încât verișoara ei i-a spus 'de la obraz' că nu arată bine și că e cazul să facă sport.  'Eu nu am înțeles niciodată femeile care spun «după ce am dat două ture de Herăstrau mă simt minunat, simt că pot cuceri lumea». Eu leșin, transpir, nu pot săa respir, îl chem pe Radu să mă ia de pe jos. În schimb, am făcut tot timpul sport, pentru că voiam să arăt bine în costum de baie, deci motivația era simplă. Am rămas, însă, gravidă, am născut și e o perioadă dificilă în viața unei femei, din toate punctele de vedere. De aceea în campania asta sunt alături de Ioana, verișoara mea, ea a avut o contribuție împortantă în această poveste. A venit o dată în vizită la mine și mi-a zis «băi, nu îmi place de tine, ce-i cu delăsarea asta, nici nu arăți bine, nici nu te simți bine». Ea e o tipă activă, care a terminat Psihologia, participă la maraton, face voluntariat. Ea m-a tras de mânecă și m-a luat la treabă. M-a ajutat foarte mult mișcarea, atunci am înțeles importanța sportului pentru psihic', a declarat Adela pentru VIVA! cum s-a mobilizat să slăbească după prima sarcină.

Metoda prin care Adela Popescu a dat jos 5 kg la 4 luni după cea de-a doua naștere

Acum, la aproape patru luni după ce-a de-a doua naștere, Adela mai are de dat jos cinci kilograme, pentru a ajunge la greutatea dinainte de naștere, de 53 de kilograme. 'Mă mișc mai mult prin casă, mă mișc mai mult și cu copilul prin parc și am început acum un program, prin care mănânc la ore fixe, în cantitate mai mică. Nu pot ține chiar dietă, că alăptez. Dar mănânc echilibrat, mai puțin și la ore fixe', aceasta este metoda prin care Adela Popescu a ales să slăbească după ce în urmă cu circa patru luni a adus pe lume al doilea băiețel.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter