Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre căsnicia lui Pepe cu Raluca Pastramă: „Doliul se poartă un an”

Publicat pe

Oana Zăvoranu a dezvăluit multe detalii neștiute despre divorțul de Pepe și, ulterior despre căsnicia artistului cu Raluca Pastramă. Querida este de părere că mariajul lor nu a fost unul din dragoste, ci din… ambiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu a mărturisit că, deși nu a fost afectată de căsătoria lui Pepe cu Raluca Pastramă, consideră că cei doi s-au căsătorit din ambiție, motiv pentru care nu a crezut în căsnicia celor doi! Querida este cunoscută ca fiind una dintre cele mai directe personalități din România, așa că nu s-a sfiit să discute despre motivele divorțului dintre ea și Pepe, dar și despre căsătoria solistului cu Raluca Pastramă.

Fosta actriță l-a acuzat pe Pepe că s-a căsătorit mult prea repede cu mama copiilor săi, lăsând doar câteva luni distanță între divorțul de Oana Zăvoranu și mariajul cu Raluca Pastramă. Mai mult decât atât, Querida a dezvăluit că nu crede că Pepe a suferit în urma divorțului și că atitudinea sa a fost doar de dragul presei. Și-a făcut o relație și s-a însurat la scurt timp după divorț, deși a acuzat-o pe Oana Zăvoranu de destrămarea căsniciei lor.

Citește și: Oana Zăvoranu și Alex Ashraf își doresc doi copii și au făcut anunțul cel mare: „Copilul numărul 1 e pe vine'

Citește și: Mihai Trăistariu povestește cum a cerut-o pe Oana Zăvoranu în căsătorie: „Dacă te lasă Pepe, te iau eu'

Citește și: Toți credeau că sunt prietene dar… Scandal între Oana Zăvoranu și Bianca Drăgușanu: „Ești prea perversă și nesimțită'

Citește și: Ori la bal, ori la spital! Raluca Pastramă divorțează de Pepe cu Poliția, așa cum a făcut și Oana Zăvoranu, în 2011

Oana Zăvoranu: „Doliul se poartă un an!'

De altfel, Oana Zăvoranu a explicat că deși Pepe a avut numeroase apariții televizate în cadrul cărora și-a strigat durerea, nu a suferit așa cum pretindea. La scurt timp după s-a recăsătorit cu Raluca Pastramă, iar Querida îl acuză pentru această decizie.

'Pe mine m-a pus o țară întreagă că l-am părăsit pe Pepe, că ulterior i-am frânt inima, cânta pe peste tot, era nenorocire. Ok! Câte luni au trecut până când s-a căsătorit el? Vreo 8-9 luni. Bă, dar nu, adică, niciun doliu așa nu purtăm? Eu eram infidela, aruncam cu ouă!

Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre căsnicia lui Pepe cu Raluca Pastramă: „Doliul se poartă un an'Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre căsnicia lui Pepe cu Raluca Pastramă: „Doliul se poartă un an'

El nu a plâns, șase luni a fost pe la televizor, a suferit în el. Cât timp a trecut până când și-a pus el pirostriile? Eu eram infidela! În timpul ăsta nu a stat degeaba. Nu că și-a făcut o relație, dar s-a și însurat. Doliul se poartă un an!', a declarat Oana Zăvoranu, în cadrul podcastului „Acasă la Măruță'.

Oana Zăvoranu a fost iritată de căsătoria dintre Pepe și Raluca Pastramă

Cu toate acestea, fosta actriță a explicat că nu a fost rănită de decizia lui Pepe de a-și reface viața, ci a fost de-a dreptul iritată. Oana Zăvoranu este de părere că Pepe a luat această decizie din ambiție, acesta fiind motivul pentru care nu a crezut în căsnicia care deja s-a și destrămat.

Conștientă fiind de aciditatea cu care a tratat-o pe Raluca Pastramă, de-a lungul căsniciei cu Pepe, Querida a mai precizat că nu a lansat atacurile respective din suferință, ci din… oftică!

'Nu m-a durut, cât m-a iritat (n.r. căsnicia lui Pepe cu Raluca Pastramă), pentru că am simțit că este făcută la ambiție. Nu am crezut niciodată în această căsnicie, îmi pare rău. Niciodată! Mai auzeam și eu una alta, plânsete, alea, alea. Mai sună lumea, Bucureștiul ăsta este mic!

Mai dă dedicații, mai alea, alea. În momentul în care se întâmplă ceva fără să ai vreo vină și nu te mai iubesc, la mine nu e să mai încercăm. Scandalul și tot ce s-a întâmplat cu el a fost pentru că am fost ațâțată. Nu am suferit deloc, eu am fost ofticoasă. L-am iubit și s-a terminat. Mai departe a fost oftică.', a mai precizat Oana Zăvoranu.

Sursa FOTO: Facebook.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă