Oana Zăvoranu și Alex Ashraf își doresc doi copii și au făcut anunțul cel mare: „Copilul numărul 1 e pe vine”

Publicat pe

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt hotărâți în ceea ce privește viața lor de familie și decizia de a avea copii. Cei doi au declarat în repetate rânduri că își doresc să devină părinți, însă până acum nu s-a concretizat nimic. Mai mult, Oana Zăvoranu declara la un moment dat că își dorește o mamă surogat, pentru a nu fi nevoită să treacă prin chinurile sarcinii și eventualele modificări prin care corpul femeii trece în timpul și după sarcină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Zăvoranu a mărturisit de-a lungul timpului că nu îi plac copiii și a fi mamă nu a fost niciodată o dorință și o prioritate de-a ei. Sinceră ca de obicei, ea a făcut și declarații în acest sens, însă pare că lucrurile s-au schimbat de când Alex a intrat în viața ei.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf își doresc doi copii și au făcut anunțul cel mare: „Copilul numărul 1 e pe vine'Oana Zăvoranu și Alex Ashraf își doresc doi copii și au făcut anunțul cel mare: „Copilul numărul 1 e pe vine'

'Nu iubesc copiii. Nu-i suport, pentru că mi se pare că o mare parte din copii sunt așa grinch, care se tăvălesc, țipă, bagă degetele în priză. Ăștia sunt copii educați (n.r. copiii unei prietene), frumoși, inteligenți și genul acesta de copii, da, îmi plac. Nu, nu sunt terorizați. Că dacă sunt terorizați că li se dă tot ce vor, cred că mulți copii și-ar dori să fie terorizați atunci', a declarat Oana Zăvoranu pentru Antena Stars.

Oana Zăvoranu a explicat că și-ar dori pentru copiiii ei cetățenie americană.

'Mereu m-am gândit că sunt americană și m-am simțit așa. Dacă o să fie vreodată să am un copil cu Alex, aș vrea să aibă cetățenie americană', a mai adăugat Zăvoranu.

Alex Ashraf, declarații despre viitorii copii cu Oana Zăvoranu: „Copilul numărul 1 e pe vine'

Alex Ashraf seste  cel mai dornic de a deveni tată, cât mai curând. El a spus că primul copil este deja plănuit, asta pentru că își dorește să aibă doi. Soțul Oanei Zăvoranu a precizat că nu se pune problema să nu aibă copii cu Oana.

'Cum adică dacă ar fi să fie vreodată? Nu că dacă o să fie, o să fie! O să fie cât de curând', a spus Alex.

El a mai precizat, cu entuziasm, că „lucrează' la primul copil și că urmează cât de curând vestea că Oana este însărcinată.

Copilul numărul 1 e pe vine. Nu are cum să vină acum, că nu poate Oana într-o lună să și nască.', a mai spus Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu, despre căsnicia cu Alex Ashraf: Nu mai credeam în dragoste'

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt un cuplu de câțiva ani deja și, în pofida faptului că nici măcar ea nu credea că relația lor o să dureze, iată că s-a dovedit că sunt suflete-pereche. Invitată la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, carismatica brunetă a vorbit cu sinceritate despre viața de cuplu:

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut’, a spus Oana Zăvoranu.

Apoi, Oana a recunoscut că Alex i-a depășit așteptările:

„Nu ar fi fost bine dacă aborda varianta macho cu mine. A gândit foarte bine, răbdător, perseverent, deoarece doar aşa poţi îmblânzi fiara. A avut abilitatea de a vedea în viitor mai bine decât mine, care eram tulbure atunci. Nu îmi făceam planuri de termen lung, dar el a reuşit. A funcţionat la capacitate maximă. Toată lumea îmi spune că m-am schimbat mult, în bine. Îmi oferă iubire pură. A trecut un test. A avut nişte milioane de euro pe care le-a luat de la bancă. Putea să aleagă altă cale, să plece de lângă mine. Dar nu a făcut-o, a demonstrat că mă iubeşte, am zis <>. Este un bărbat unul la un milion', spunea actrița.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui:„Sper să mă iubească și actuala lui soție

Citește și: Sandra Izbașa, cerută în căsătorie de nepotul lui Ştefan Bănică.Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Dan Bittman a spus de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu:„Îmi era frică să…

„Alex mă suportă foarte bine. Norocul nostru este că, atunci când este unul nervos, celălalt nu este. Ştie să mă ia, are gesturi care mă calmează. Îl mai cert când mă mai ia la mişto, dar apoi ne apucă râsul. Mai am eu nişte chestii… de exemplu, o fază ca a lui Mrs. Bean, când îi pălesc una peste cap. Îi mai pun piedică. De-ale mele’, a spus, amuzată, vedeta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter