Petre Roman și Silvia Chifiriuc, dezvăluiri din intimitate. Din ce motive se ceartă

Publicat pe

Petre Roman și Silvia Chifiriuc sunt prezențe discrete în spațiul monden. Cei doi apar destul de rar împreună și se feresc să fie în vizorul presei. Cu toate astea, familia lor este una unită și foarte frumoasă, deși, ca în oricare altă familie, există mici certuri și neînțelegeri. Silvia și Petre Roman reușesc să le facă față cu brio și au povestit care sunt lucrurile de la pornesc disputele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei doi au povestit despre fiul lor, Petrus, în vârstă de 11 ani. Silvia și Petre Roman au mărturisit că băiatului nu prea îi place școala online, însă iubește să facă activități în aer liber, lucru moștenit, cel mai probabil, de la tatăl său.

„Petrus are 11 ani, e în perioada testelor. Nu prea îi place lui școala online, dar se străduiește să facă facă acestei situații. Merge la munte, dar în ultima vreme mai puțin. Mergem la pădure în schimb. Pasiunea lui e tenisul. Vocația există, trebuie să o descoperi. Face tenis de doi ani. E talentat, isteț și iscusit. Încă nu îmi dau seama care e vocația lui', au declarat Silvia Chifiriuc și Petre Roman despre fiul lor.

Ca în orice relație, există și mici discuții în contradictoriu. Cel mai des, Silvia Chifiriuc și Petre Roman se aprind din cauza neînțelegerilor privind educația și comportamentul lui Petrus.

„Nu suntem la fel. Ne mai ciondănim din privința asta pentru că ne dorim ca lucrurile să iasă foarte, foarte bine. Mami îl răsfață într-un hal fără de hal, îl răzgâie, iar eu trebuie să fiu ăla mai rău', a mărturisit fostul premier, Petre Roman.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc, dezvăluiri din intimitate. Din ce motive se ceartăPetre Roman și Silvia Chifiriuc, dezvăluiri din intimitate. Din ce motive se ceartă

„Oricum, este mai bine așa, pentru că există un echilibru. el știe că la tati nu se poate chiar orice', a adăugat cântăreața.

Petre Roman, împătimit al urcatului pe munte

Petre Roman a povestit cum reușește să își mențină silueta suplă și un stil de viață sănătos. Fostul premier face multă mișcare și mănâncă sănătos.

„În fiecare săptămână, de mulți ani, de 25 de ani fac câte o ascensiune pe munte. Fie de la Sinaia, fie de la Bușteni, fie de la Predeal, fie de la Timiș. Asta a devenit o parte a vieții mele, sunt dependent de această ascensiune. E o stare de energie foarte bună și chiar pentru mine înseamnă o capacitate sporită de creativitate', a mărturisit Petre Roman, pentru Antena Stars.

Citește și:

Walter Zenga, un nou atac la adresa soției, în plin proces de divorț: „Aș vrea să șterg 2020 din viața mea. Cel mai rău e atunci când ești dezamăgit'

Cristi Brancu, adevărul din spatele divorțurilor anului: „Nu mai pot trăi împreună nici măcar de ochii lumii'

Scandal sexual într-una dintre cele mai bogate familii din lume! Prințesa Haya a Dubaiului și-a plătit amantul cu 1,3 milioane de dolari pentru a păstra secretul idilei lor

El are aceeași greutate pe care o avea în urmă cu peste 20 de ani, când era un tânăr sportiv de performanță.

„Greutatea pe care o am acum este egală cu cea de la 25 de ani, când eram și sportiv performant. Ca să-ți menții greutatea trebuie să fii atent la cât mănânci. Și Silvia este iubitoare de munte, am convins-o și pe ea, după care a devenit și ea o pasionată de urcat pe munte', a mai dezvăluit fostul prim-ministru.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter