Cristian Țânțăreanu a renunțat la petrecerile cu fast: ”Mă pregătesc de ultimul drum… de acasă, la Bellu”

Publicat pe

Cristian Țânțăreanu are 76 de ani și recent a dispărut din peisajul monden. Cunoscut pentru petrecerile impresionante pe care le dădea, milionarul pare că s-a cumințit în pandemie, iar asta pentru că se concentrează pe ceva mai important. El încearcă să își ridice o construcție, motiv pentru care s-a pus pe treabă și a lăsat distracția pentru mai târziu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristian Țânțăreanu are probleme de sănătate. Ajuns la 76 de ani, milionarul a ajuns acum de nerecunoscut. Recent, el a ajuns pe mâna medicilor după niște probleme la zona lombară.

Pentru că a ajuns deja la o vârstă, iar problemele de sănătate au devenit mai importante decât distracția, omul de afaceri a dat uitării chefurilor pline de băuturi scumpe și domnișoare care mai de care mai frumoase. Medicul i-a recomandat să nu facă abuzuri, asta pentru că starea lui nu îi permite deloc.

Mai mult, Țânțăreanu a slăbit 15 kilograme, în urmă cu câteva luni. A pus însă la loc 9 dintre ele. În stilul clasic, Cristian Țânțăreanu a glumit, spunând că se pregătește de ultimul drum, în urmă cu un an.

'Doctorul a spus că, dacă o să am grijă şi n-o să fac abuzuri, s-ar putea să prind Crăciunul. Sunt bine cu sănătatea, am slăbit 15 kilograme, dar am pus nouă înapoi. Mă pregătesc de ultimul drum… de acasă, la Bellu, a spus Cristian Ţânţăreanu în 2019.

„Mă pregătesc pentru Bellu, nu aţi văzut că scria mare? Anunţ devastator! Mă pregătesc pentru Bellu. Trăim, supravieţuim… Acum mă chinui să beau o băutură răcoritoare în loc de ţuică sau de o vodkă, mai spunea milionarul.

Cristian Țânțăreanu a renunțat la petrecerile cu fast: 'Mă pregătesc de ultimul drum… de acasă, la Bellu'Cristian Țânțăreanu a renunțat la petrecerile cu fast: 'Mă pregătesc de ultimul drum… de acasă, la Bellu'

Cristian Țânțăreanu este unul dintre oamenii de afaceri de mare succes în România. La 76 de ani, acesta duce o viață liniștită în Paradisul Verde. Pe lângă averea pe care a strâns-o singur, Țânțăreanu primește și pensie de la statul român. El primește de la statul român în fiecare lună suma de 1.400 RON. Omul de afaceri a recunoscut însă că îi dă această sumă unei nepoate.

Cristian Țânțăreanu s-a temut pentru viața lui

„Mi-a fost teamă că am să mor”, își amintește Cristian Țânțăreanu de momentul când a aflat că are cancer.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, confesiuni surprinzătoare din relație:'Nu mă feresc de el, i-aș face cunoștință cu fostul iubit'

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:'Nu ne blocăm în certuri'. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Citește și: Alexandra Ungureanu a fost cerută în căsătorie de două ori. De ce nu a ajuns la altar:'Nu o să aleg măritișul ca pe un compromis'/ EXCLUSIV

'La mine a fost așa: Deci eu ieșeam cu sânge, la un moment dat. Rar, dar se întâmpla. Soția mea mi-a spus să merg la doctor, dar nu am vrut până când nu m-a anunțat ea, într-o dimineață, că trebuie să merg că mă așteaptă doctorul. N-am vrut să merg, dar a insistat. M-am dus, mi-a facut colonoscopie și încă niște analize. Trebuia să aflu rezultatul. A doua zi s-a dus fi-miu să le ia. Trebuia să vină cu rezultatul la ora 9.00. N-am fost preocupat de treaba asta și mi-am adus aminte abia seara. Domle, dar trebuia să vină de dimineață cu rezultatul! M-am și gândit – dacă n-a spus nimeni nimic, înseamnă că e cancer. Și a fost în felul următor: Măi, a venit Dragoș?, Da, E cancer?,  E cancer. Și asta a fost toată treaba. Și m-am pregătit de ultimul drum. Credeam că mă curăț. Am împărțit la fiecare: copii, nepoți ca să nu se certe și am așteptat. Am scăpat!', povestește milionarul, care s-a operat și tratat în străinătate.

După cancer, a aflat că are probleme cu inima, tot la îndemnul soției, care l-a trimis la medic.

Acum, construiește în cartierul Paradisul Verde, din Corbeanca, un complex, pentru ca locuitorii să aibă acolo de toate.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter