Sandra Izbașa, cerută în căsătorie de nepotul lui Ştefan Bănică. Cum arată inelul de logodnă

Publicat pe

Gimnasta Sandra Izbașa face pasul cel mare! Sportiva a primit cel mai frumos cadou și a fost cerută în căsătorie chiar în ziua de Crăciun! Cum arată inelul de logodnă oferit de Răzvan, nepotul lui Ștefan Bănică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sandra Izbașa a avut parte de cel mai frumos Crăciun! Gimnasta a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Răzvan, chiar în ziua de Crăciun.

Sandra Izbașa, cerută în căsătorie de nepotul lui Ştefan Bănică. Cum arată inelul de logodnăSandra Izbașa, cerută în căsătorie de nepotul lui Ştefan Bănică. Cum arată inelul de logodnă

A îngenunchiat în fața bradului și i-a oferit inelul și întreg momentul a fost imortalizat în fotografii. Extrem de emoționată și fericită, Sandra Izbașa a spus „da” din tot sufletul.

Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie: „Cel mai minunat cadou”

Pentru vedetă a fost cel mai frumos cadou posibil, după cum chiar ea spunea.

„DA !” Cel mai special Crăciun ! Am primit cel mai minunat cadou pe care și-l poate dori o femeie vreodată ! Încă de mici, cu toate visăm și ne proiectăm momentul în care prințul descalecă de pe calul său alb și ne mărturisește iubire veșnică ! Prințul meu a făcut-o în dimineața de Crăciun, cu multă emoție, candoare, curaj și umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil ! Îți mulțumesc pentru că exiști, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit!”, a scris Sandra Izbașa pe rețelele de socializare, după ce a fost cerută în căsătorie.

Răzvan Bănică a cerut-o în căsătorie pe Sandra Izbașa

La rândul lui, Răzvan Bănică a postat câteva imagini alături de iubita lui, alături de un mesaj emoționant:

Ai picat dintre stele,
Când nu mai visam.
Ai fugit dintre ele,
Ca să te am.
Cerul lumii pustiu,
Eu mult mai bogat.
Aveam sufletul gri,
Tu l-ai colorat!

Te ador și așa va fi pentru totdeauna!”.

Ana Baniciu, pregătită să fie nașă

Precum era de așteptat, felicitările au început să curgă pe rețelele de socializare. Ana Baniciu a transmis deja că este pregătită să le fie nașă.

„Supeeeerbi!!! Pregătită să fiu prima data nașă! Va iubesc!♥️', le-a transmis Ana Baniciu.

Sandra Izbașa a trăit o poveste de dragoste discretă alături de Petrișor Ruge, dansatorul Andreei Bălan, iar despărțirea lor a fost la fel de rezervată. În urmă cu aproximativ un an, fosta dublă campioană olimpică la gimnastică a început o relație cu actorul Răzvan Bănică. Lucrurile par să decurgă de minune între cei doi.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter