Bogdan Stanoevici, în continuare în stare critică, la Terapie Intensivă! Medicii au apelat la o procedură riscantă pentru a-i salva viața

Publicat pe

Actorul Bogdan Stanoevici se află în continuare în stare critică, după ce a fost infectat cu COVID-19, iar în spital a contractat o infecție nosocomială. Medicii au apelat la o procedură riscantă pentru a-i salva viața.

UPDATE 12 Ianuarie: Bogdan Stanoevici a murit marți, 12 ianuarie 2021.


CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul Bodgan Stanoevici se află, de o săptămână în stare critică după ce s-a infectat cu COVID-19 și a fost internat la Spitalul Pantelimon din București. Din nefericire, actorul a contractat și o infecție nosocomială, fiind ulterior mutat pe secția ATI non-COVID.

Vestea a fost confirmată de către senatorul Diana Șoșoacă, cea care, de altfel, a făcut și primele declarații cu privire la starea de sănătate a actorului.

‘Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, Bogdan Stanoevici, se află în comă de aseară (n.r. sâmbătă). A luat o infecție nosocomială… Copilul lui a venit deja din Franța. Deja mor prea mulți oameni în spitale, prea mulți oameni sunt în comă și nu ar trebui să fie’, a declarat ea, la România TV.

Bogdan Stanoevici, în continuare în stare critică, la Terapie Intensivă! Medicii au apelat la o procedură riscantă pentru a-i salva viațaBogdan Stanoevici, în continuare în stare critică, la Terapie Intensivă! Medicii au apelat la o procedură riscantă pentru a-i salva viața

Bogdan Stanoevici, în continuare în stare critică, din cauza unei infecții nosocomiale

Bogdan Stanoevici a fost preluat, pe 24 decembrie, de la Spitalul Sf. Pantelimon și dus la Institutul Inimii din Capitală, unde prof. dr. Şerban Bubenek și echipa lui de specialiști au făcut tot posibilul să-l salveze. Conform Antena3.ro, Bogdan Stanoevici este în stare critică.

Actorul se află la Terapie Intensivă, plămânii săi fiind extrem de afectaţi, şi necesită ventilare artificială.

„Bogdan Stanoevici a fost supus recent unei intervenţii prin care i-au fost puşi plămânii în repaus total, timp de 7 până la 15 zile. Tocmai de aceea, spuneau medicii, următoarele săptămâni sunt critice. Pacientul a fost trecut pe oxigenare extracorporală”, anunţă sursa citată.

Actroul Bogdan Stanoevici a fost internat inițial, în stare gravă, la Spitalul Sf. Pantelimon, pe 16 decembrie, unde a fost intubat. Două zile mai târziu, a fost transferat la terapie intensivă, unde a contractat o infescție nosocomială. Din păcate, acum Bogdan Stanoevici încă este în stare critică.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție”

Citește și: Maria Macsim Nicoară, mezzosoprana din Iași, a murit

Citește și: Are Viviana Sposub silicoane? Iubita lui George Burcea spune adevărul: „Am fost extrem de complexată”/ INTERVIU

Citește și: Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar”/ INTERVIU

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter