Dan Bittman a spus de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu: "Îmi era frică să..."

Publicat pe

Dan Bittman și Mihaela Rădulescu au trăit în urmă cu câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste. Totul se întâmpla la începutul anilor ’90, iar după 30 de ani, artistul a spus de ce nu a cerut-o niciodată în căsătorie pe celebra prezentatoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

A fost dragoste la prima vedere între Dan Bittman și Mihaela Rădulescu. Despre idila cu celebra prezentatoare, solistul Holograf a susținut că a fost o nebunie: „Cum e ea, aşa, energică, chiar a fost o „coup de foudre (fr. dragoste la prima vedere). Vreme, viaţă, tinereţe, na, sunt ani de atunci’, spunea artistul în urmă cu câțiva ani.

Dan Bittman a spus de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu: "Îmi era frică să..."Dan Bittman a spus de ce nu a cerut-o în căsătorie pe Mihaela Rădulescu: "Îmi era frică să..."

Dan Bittman: „Nu am putut niciodată s-o cer în căsătorie pe Mihaela Rădulescu”

Invitat la emisiunea 40 de întrebări, Dan Bittman a fost întrebat despre povestea pe care a trăit-o cu Mihaela Rădulescu. Denise Rifai l-a întrebat pe artist și dacă a cerut-o vreodată în căsătorie pe divă.

Dan Bittman s-a deschis și a vorbit sincer: 'Nu. Niciodată. Deși am vorbit de foarte multe ori. Era un loc unde mergeam noi cu plăcere, iar ea îmi spunea că o să-mi facă micul dejun… Nu știu de ce nu am putut niciodată s-o cer în căsătorie pe Mihaela Rădulescu.

Mi se părea că e foarte frumoasă, dar și foarte alunecoasă. Mi-era frică să fiu cu o așa frumusețe, pentru că s-ar fi putut să nu fie numai a mea. Și atunci m-am gândit de ce? De ce eu? De ce să cadă năpasta pe mine? Mai bine să rămânem prieteni'.

Citește și: Cum arăta Mihaela Rădulescu, la Revoluția din ‘89, cu pistolul în mână.Eram blondă, tunsă periuță, mă vedeam ambasadoare!'

Citește și: Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu:”Am dus-o dincolo de nori”

Citește și: Mihaela Rădulescu, mesaj neașteptat pentru Ștefan Bănică în finala X Factor!Cum a reacționat fostul ei soț

Citește și: Ce familie frumoasă are fotbalistul Alex Chipciu! Cum a cunoscut-o pe Andreea, soția și mama celor 4 fetițe:„Începutul relației a fost destul de agitat'/ EXCLUSIV

Triunghi conjugal: Dan Bittman – Mihaela Rădulescu – Tania Budi

Despre poveștile încurcate de amor pe care le-a trăit Dan Bittman s-a scris mereu, în ultimele trei decenii, unul dintre cele mai savuroase momente fiind acela desfășurat între Dan Bittman, Tania Budi și Mihaela Rădulescu. În urmă cu aproximativ zece ani, s-a scris că Tania Budi ar fi stat o noapte întreagă în fața ușii apartamentului în care locuia Dan, pentru a se împăca. Totul, pe vrema când Bittman trăia o idilă cu MIhaela Rădulescu. Acum, artistul a povestit totul despre acest episod, la emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D: „Nu este adevărat că a stat toată noaptea în fața ușii, dar a venit și a bătut la ușă, puternic, când eu eram cu Mihaela în casă. Nu am știut ce să fac atunci. M-am și gândit că Mihaela este o femeie puternică și că i-ar putea face față, în caz de ceva… Atunci, am deschis ușa, Tania a intrat și a văzut-o acolo pe Mihaela. Și atunci a zis: Vaaaai, Mihaela! Și s-au pupat. Asta s-a întâmplat. Apoi, ele au rămas prietene”.

Dan Bittman și Mihaela Rădulescu au rămas prieteni foarte buni

Dan Bittman a mai ținut să precizeze că pe cei doi îi leagă o frumoasă prietenie în prezent. Mai mult, de-a lungul timpului, Mihaela Rădulescu l-ar fi sunat pentru a-i povesti despre relațiile în care era implicată.

'Am rămas prieteni foarte buni. M-a sunat de fiecare dată când s-a căsătorit, cu toți dintre soții ei. Singura dată când nu m-a sunat a fost când a fost cu Dani Oțil. Acum, când s-a cuplat cu Felix (n.red. Felix Baumgartner)  m-a sunat, eram undeva la Suceava și mi-a spus 'M-am îndrăgostit, uite e Berbec ca tine, ce să fac?' Ei, ce să faci…

Și atunci am inventat chestia asta…Băi, Miha, ăsta cu stratosfera lui și eu, care te-am dus 'Dincolo de nori', sunt mai prejos? Glumim. Am rămas într-o relație foarte bună și îmi pare bine', a mai spus Dan Bittman despre relația cu Mihaela Rădulescu.

Dan Bittman nu i-a dedicat nicio melodie Mihaelei Rădulescu

Cu altă ocazie, Dan Bittman a precizat că totuși divei de Monaco nu i-a dedicat nicio melodie.

„Mihaelei, nu. Au fost alte persoane, dar nu pot să intru în amănunte. (râde) Multe piese au fost inspirate din ceea ce mi s-a întâmplat sau ce am văzut la alţii. Am văzut poveşti de dragoste uriaşe şi am simţit că dacă le iei dragostea, le iei tot ce au în viaţă.

Aşa s-a născut „Să nu-mi iei niciodată dragostea. M-am trezit la 4 dimineaţa, am coborât în birou şi am început să scriu. Era ca şi când cineva îmi dicta de undeva de sus’, a povestit la un moment dat Dan Bittman.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter