Mihaela Rădulescu, mesaj neașteptat pentru Ștefan Bănică în finala X Factor! Cum a reacționat fostul ei soț

Publicat pe

Mihaela Rădulescu a avut o intervenție inedită în finala X Factor, unde, spre surprinderea tuturor, l-a complimentat pe Ștefan Bănică fostul ei soț. Iată ce l-a făcut pe actor să zâmbească aproape fâstâcit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vineri seară, Mihaela Rădulescu a avut un mesaj, la X Factor, care l-a vizat și pe Ștefan Bănică, fostul ei soț, spre surprinderea și amuzamentul celorlalți jurați. Pe 18 decembrie a avut loc marea finală X Factor, o gală diferită, din cauza pandemiei, însă nu lipsită de emoții. Concurenții au făcut un show extraordinar, Adrian Petrache, Andrada Precup, Sonia Mosca și Super 4 dând un spectacol de zile mari.

Marele premiu a fost câștigat de Andrada Precup, concurenta lui Ștefan Bănică, însă lupta a fost acerbă, iar concurenții au avut prestații fabuloase, fiind greu de ghicit până la final numele câștigătorului.

De-a lungul serii, toți concurenții au primit mesaje video de încurajare de la prieteni și de la familii, lucru care i-a emoționat pe toți, cu atât mai mult cu cât două dintre echipe – Sonia Mosca și Super Four – erau departe de casă.

Mihaela Rădulescu, mesaj neașteptat pentru Ștefan Bănică în finala X Factor! Cum a reacționat fostul ei soțMihaela Rădulescu, mesaj neașteptat pentru Ștefan Bănică în finala X Factor! Cum a reacționat fostul ei soț

Mihaela Rădulescu, mesaj pentru Ștefan Bănică: „Sunt câțiva buni de pupat acolo

Printre vedetele care și-au arătat susținerea față de Loredana Groza și Adrian Petrache, concurentul ei, s-a numărat și Mihaela Rădulescu. Diva de la Monaco nu a dezamăgit nici de data asta… Zâmbitoare și super relaxată, în stilul ei direct și plin de umor, Mihaela Rădulescu a trimis un mesaj cu subînțeles, care l-a vizat din plin pe Ștefan Bănică, fostul ei partener de viață. La final, juriul a izbucnit în râs, iar actorul a zâmbit larg, semn că a fos flatat de cuvintele Mihaelei.

'Lore, am vrut să îți spun baftă pentru diseară. Sper să câștigi, iar dacă o să câștigi, te rog foarte frumos să faci și tu ceva pentru mine. Să iei la pupat niște oameni dragi de acolo, pentru mine, de prin culise, de pe scenă, chiar și de la masa juriului, că sunt câțiva buni de pupat acolo, știu eu sigur!', a mărturisit Mihaela Rădulescu, zâmbind cu subânțeles.

În hohotele de râs ale tuturor juraților, Reacția Loredanei nu s-a lăsat mult așteptată…

'Nu te cred! Ce mă fac?', a întrebat Loredana retoric, în timp ce Ștefan Bănică zâmbea larg.

Artista s-a întors imediat spre colegul ei de juriu și l-a pupat pe obraz. Flatat de cuvintele fostei sale soții, artistul a primit sărutul de la distanță cu zâmbetul pe chip. Mihaela Rădulescu i-a aratat lui Ștefan Bănică, de la distanță, că încă se gândește cu drag la el…

Citește și: Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu:„Am dus-o dincolo de nori'

Citește și: Cum arată Monica Gabor, la 32 de ani. Din puștoaica lui Irinel Columbeanu a ajuns o doamnă serioasă!

Citește și: INNA vorbește în premieră despre bani și afaceri. În ce business a investit: „Sunt partener alături de…” / EXCLUSIV

Citește și: Rodica Popescu-Bitănescu iubește de 45 de ani același bărbat: „I s-a spus să nu mă ia de nevastă!”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter