Daniela Iliescu, după descalificarea lui Culiță Sterp de la Survivor: „Nu oricine reușește să...”

Publicat pe

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România, după ce nu a mai vrut să intre pe traseu. Acesta și-a dorit să plece din competiție pentru a fi alături de iubita lui, Daniela Iliescu, care va naște în curând. Daniela Iliescu a ținut să îi transmită un mesaj lui Culiță Sterp după ce acesta a fost descalificat de la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Daniela Iliescu îl va aduce în curând pe lume pe băiețelul ei și al lui Culiță Sterp. Faimosul suferea enorm de mult că nu poate să fie alături de iubita lui în aceste momente unice și nu voia să fie absent atunci când aceasta va naște. Drept urmare, Culiță Sterp nu a mai vrut să intre pe traseul sportiv de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D.

Daniela Iliescu, după descalificarea lui Culiță Sterp de la Survivor: „Nu oricine reușește să...'Daniela Iliescu, după descalificarea lui Culiță Sterp de la Survivor: „Nu oricine reușește să...'

Astfel, producătorii au luat o decizie în ceea ce îl privește, iar prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că este descalificat, în primul consiliu de nominalizare al săptămânii. Pe pagina sa de Instagram, Daniela Iliescu a scris câteva rânduri dedicate lui Culiță Sterp în care îi transmite acestuia că este foarte mândră de el.

Citește și: Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor:„Mă simt vinovat'

Citește și: Daniela Iliescu, după conflictul dintre Culiță Sterp și Raluca de la Survivor:„Mă depășește…'

Citește și: Andreea Lodbă, eliminată de la Survivor:„Nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei'

Citește și: Ce ce s-a ocupat Daniel Pavel înainte de Survivor:„Tare bine aș fi făcut să-mi ascult mama'/ EXCLUSIV

Daniela Iliescu, mesaj pentru Culiță Sterp de la Survivor

Daniela Iliescu are doar cuvinte de laudă la adresa lui Culiță Sterp. Aceasta este foarte mândră de iubitul ei și spune că i-a depășit orice așteptare. De asemenea, ea a mai adăugat că Faimosul este un învingător pentru că a câștigat respectul și aprecierea oamenilor.

„Frumosul meu, sunt mândră de tine și felul în care te-ai descurcat în toate situațiile. Ai o ambiție și un calm aparte. Lumea te apreciază pentru asta și pentru mulți ești un exemplu, iar eu nu pot decât să confirm că de atâția ani de când te știu ai rămas același om simplu și bun, pe care faima nu l-a schimbat.

M-ai uimit de atâtea ori și chiar știam de ce ești capabil, ne-ai depășit orice așteptare. Să fii mândru de tine, că nu oricine reușește să se descurce atât de bine, să reziste atâtea luni și cu siguranța experiența asta ți-a dat o mare lecție de viață pe care nu ar trebui să o uiți niciodată. Pentru noi tu ești câștigătorul, pentru că ai câștigat apreciere, respectul și iubire atâtor oameni!', a scris Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, la Instastory.

Daniela Iliescu este mândră de Culiță Sterp

Daniela a mai spus că faptul că Faimosul a dorit să fie eliminat de la Survivor România reprezintă cel mai mare gest de iubire față de familia lui. De asemenea, iubita lui Culiță Sterp de-abia așteaptă să îi povestească fiului lor că artistul a participat la „cea mai grea emisiune' și că a renunțat la luptă pentru a fi prezent la nașterea lui.

„Legat de povestea noastră, nu știu dacă am suficiente cuvinte să îmi exprim mulțumirea că lucrurile s-au așezat într-un final în favoarea noastră.

Că am avut amândoi putere să trecem peste toate greutățile din lunile astea și să rămânem conectați indiferent de distanță. Și cea mai mare dovadă de iubire, pe care abia aștept să i-o povestesc copilului nostru este că tati a participat la cea mai grea emisiune din România și a renunțat la lupta pentru marele premiu, ca să fie prezent la nașterea lui. Pentru mine asta înseamnă familia. Și orice mi-ar spune lumea legat de perioada asta frumoasă și sensibilă în care a fost departe de mine, dacă ar mai fi să repet experiența, aș spune din nou un mare DA!', a mai spus Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter