Daniela Iliescu, după conflictul dintre Culiță Sterp și Raluca de la Survivor: „Mă depășește...”

Publicat pe

Daniela Iliescu reacționează după ce a avut loc scandalul dintre Culiță Sterp și Raluca Dumitru la Survivor România, în ediția de joi, 20 mai. Iubita Faimosului, care va deveni mamă în curând, a primit mai multe mesaje din partea fanilor emisiunii despre conflictul dintre Culiță și Raluca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În ediția de joi seară, 20 mai, a emisiunii Survivor România a avut loc un conflict între Culiță Sterp și Raluca Dumitru. Totul a pornit de la faptul că Ștefan Ciuculescu îi spunea lui Cucu, de la Noaptea Târziu, că trebuie să îi dea lui mâncarea. În momentul acela, Culiță Sterp a adăugat: „Nu, vezi că mâncarea o dă numai Raluca'.

Daniela Iliescu, după conflictul dintre Culiță Sterp și Raluca de la Survivor: „Mă depășește...'Daniela Iliescu, după conflictul dintre Culiță Sterp și Raluca de la Survivor: „Mă depășește...'

Raluca Dumitru s-a simțit atacată și a reacționat.

Raluca: Primeai și tu de la Irisha, Culiță, dacă tot vrei să vorbim de mâncare.

Aceasta a cedat nervos și a aruncat cu nisip spre Culiță Sterp.

„Ce este cu asta, măi? Ce ești așa țărancă, frate? Ce e cu asta? Vezi că jignești țăranii. Eu sunt de la țară, dar tu ești țărancă de oraș. Ce-i cu asta? Să dai cu nisip pe mine? Ce-i comportamentul asta de mahala, femeie?!', i-a spus Culiță Sterp Ralucăi.

Citește și: Cum arăta Daniela Iliescu, înainte să devină iubita lui Culiță Sterp.Imagini din trecutul ei

Citește și: Răzvan Botezatu îl atacă pe Culiță Sterp de la Survivor:„S-a combinat cu prietena fostei soții'

Citește și: Cosmin Stanciu a răbufnit la Survivor:„V-aș bate de v-aș rupe'

Citește și: Albert Oprea, flirt la Survivor cu altă fată, chiar în fața Mariei:„Mama o să își vadă nora'

Daniela Iliescu, despre conflictul dintre Culiță și Raluca

În urma conflictului dintre Culiță Sterp și Raluca Dumitru de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, Daniela Iliescu a primit mai multe mesaje din partea internauților. Iubita lui Culiță, care va deveni mămică în curând, vrea să stea cât mai departe de conflictele de la Survivor.

„Dragii mei, vă rog să nu îmi mai trimiteți mesaje jignitoare la adresa Ralucăi sau să mă întrebați de ce nu postez și eu părerile proaste despre ea cum o fac alții despre Culiță.

Nu am niciun interes să postez mesaje despre ea cu păreri negative pentru că nu mă interesează să stric imaginea nimănui, nici să influențez pe nimeni cum ca unul e mai rău ca altul. Ei știu cel mai bine ce se întâmplă acolo, pe mine mă depășește situația și nu vreau să alimentez discuțiile unor indivizi care își dau cu părerea pe internet', a scris Daniela Iliescu, pe Instagram, la Insta Story.

Daniela Iliescu: „Nu fac o campanie de hate contra Ralucăi'

În continuare, Daniela Iliescu a spus că singura ei datorie este aceea de a-i atrage atenția lui Culiță Sterp, în cazul în care acesta va greși cu ceva la Survivor. În plus, aceasta nu își propune să facă o campanie de denigrare în ceea ce o privește pe Raluca Dumitru sau pe alte persoane de la Survivor România.

Singura mea datorie față de Culiță este să îi atrag atenția când și unde a greșit atunci când voi avea ocazia, nu să fac o campanie de hate contra Ralucăi sau a altor persoane așa cum se procedează în alte părți, pentru că nu îmi face cinste o astfel de abordare', a mai scris Daniela Iliescu, la InstaStory.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter