Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor: "Mă simt vinovat"

Publicat pe

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor și a părăsit competiția sportivă. Artistul a mai refuzat să intre pe traseu, chiar în săptămâna unificării celor două echipe. Nu a mai rezistat, motivând că își dorește să fie alături de partenera lui, Daniela Iliescu, care urmează să nască în curând.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor. Artistul a refuzat să mai intre pe traseu și să mai continue lupta din junglă pentru supraviețuire. Urmează să devină tată pentru prima oară și tot ce își dorește este să fie alături de iubita lui, când micuțul se va naște.

Culiță Sterp, descalificat de la Survivor

Astfel, producătorii au luat o decizie în ceea ce îl privește, iar prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că este descalificat, în primul consiliu de nominalizare al săptămânii.

„Anunțul pe care vreau să-l fac se referă la Culiță. El și-a manifestat dorința de a părăsi competiția Survivor România. Motivația lui este legată de faptul că psihic, mental, nu mai este prezent în această competiție. Se află cu gândul acasă, lângă iubita lui care se pregătește să nască. El astăzi refuzat să intre pe traseu și a declarat că nu vrea să mai facă parte din această competiție.

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor: "Mă simt vinovat"Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor: "Mă simt vinovat"

Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță. Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la Survivor. Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din  competiția Survivor România. Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici', a precizat Dan Pavel.

Culiță Sterp: „Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere'

Culiță Sterp și-a cerut scuze în fața colegilor lui, dar și în fața celor de acasă, însă a subliniat că este în stare de orice pentru a fi alături de iubita lui.

„Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere. Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai  intru pe niciun traseu Survivor  până nu ajung acasă alături de copilul eu și soția mea. Nu știu cum o să se realizeze. 

Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă. Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să  ajung acasă. Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să fiu înțeles de oameni și de echipă și să nu fiu judecat', a declarat Culiță Sterp.

Citește și: De la ce a izbucnit scandalul dintre Raluca Dumitru și Culiță Sterp la Survivor:„Face urât când…'

Citește și: Primele imagini de la petrecerea de unificare, de la Survivor.Zanni și Culiță Sterp au susținut un concert

Citește și: Teo și Maia, primul pictorial împreună:„Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic'

Citește și: Îl mai ții minte pe Mr.Bean? La 66 de ani, Rowan Atkinson e greu de recunoscut

Culiță Sterp: „Nu mai pot continua'

Culiță Sterp a precizat că până și pentru el a fost o surpriză că a rezistat atât de mult în competiție. Artistul a subliniat că pleacă cu mai multe lecții de viață învățate, că nu poartă pică nimănui și că își dorește cu ardoare să-și reia viața.

„Am ajuns până aici, m-am surprins și pe mine și pe toată lumea care mă susține. Din păcate, nu mai pot continua pentru că se apropie momentul în care devin tătic și trebuie să fiu alături de Daniela. O visam în fiecare noapte în utlima vreme și mă simt vinovat. M-am gândit să fac varianta asta, chiar și la nominalizare mă cert, nu mai pot. Asta a fost experiența vieții mele, m-a învățat foarte multe și m-a făcut să apreciez to ce am acasă și oamenii de lângă mine, în special familia mea.

Totul se întâmplă din cauza factorilor. Dacă nu eram aici și eram acasă nu reacționam așa. Eu dau mâna cu toată lumea, nu există să nu rămân prieten. Se întâmplă totul de la foame, de dor de casă, dar foamea scoate ce e mai rău din tine. Toate lucrurile ajung să te deranjeze. Mă bucur că am cunoscut oameni minunați aici, cei care au plecat, dar și cei care au rămas. Nu m-am certat cu nimeni, am avut doar câteva discuții cu câteva fete.

Mă bucur că i-am cunoscut pe toți, Războinici și Faimoși. Dintre toți de aici tu (n.r. Sebastian) ai sufletul cel mai bun. Vorbești rău, dar tu nu ești băiat bun. Nu vreau ca oamenii de acasă să mă judece. Nu am gânduri decât să ajung sănătos acasă, să-mi văd iubita și copilașul care să se nască sănătos și să-mi reiau viața. Vreau să fiu un om schimbat pentru toată viața, nu doar pe termen scurt. Cel mai dor o să-mi fie de mare și nisip', a transmis Culiță Sterp la plecare, potrivit playtech.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter