Fulgy s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan: ”Sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină”

Publicat pe

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a fost prins sâmbătă seară drogat la volan. Tânărul s-a ales cu dosar penal și a surprins cu declarațiile pe care l-a făcut. Fulgy a recunoscut că a consumat substanțe interzise.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe 29 mai, sâmbătă seara, Fulgy a fost prins drogat la volan. Înainte de a fi oprit de Poliție, tânărul se filma în timp ce conducea și părea că se simte foarte bine. Câteva ore mai târziu, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani a fost oprit de Poliție și aceștia au constatat că era drogat. Fulgy a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se recolta probe biologice. Rezultatele au arătat că băiatul Clejanilor a consumat cannabis.

Mai mult, Fulgy s-a filmat din mașina de Poliție și nu părea deloc afectat de ceea ce tocmai i se întâmplase, ba chiar îi părea bine. 'În viață trebuie să știi de toate frate, eu mă bucur că se întâmplă asta ca să demonstrez ceva la toți mafioții. Vreau să-mi anunț familia, prietenii, să știți de mine, eu dacă sunt ceva pe pământul asta sunt șmecher, sunt la INML nu mi-a făcut nimic nimic, sunt la INML, acasă a fost o discuție mai aprinsă cu părinții mei', spunea Fulgy într-o filmare.

Fulgy s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan: 'Sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină'Fulgy s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan: 'Sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină'

După ce a ieșit de la INML, Fulgy a surprins cu declarațiile pe care le-a făcut. „Mama mea știe că sunt pui de șmecher, mama mea e șmecheră. Deci, v-am lăsat fără cuvinte', a spus tânărul.

Băiatul Clejanilor a devenit recalcitrant și i-a vorbit urât unei jurnaliste care l-a întrebat despre lunile petrecute la dezintoxicare într-o clinică din Spania. „Pot să zic că doar ești chioară și că nu știi să citești! Am stat undeva unde plătești 20.000, numai în pisicine, numai yoga. Scuze că vorbesc așa, dar mi se pare că ești prost informată', a mai spus acesta.

Citește și: Fulgy a recunoscut că a consumat droguri. Ce decizie a luat acum:„Îmi pare rău, mamă, că…'

Citește și: Fulgy de la Clejani a anunțat că se însoară! Primele imagini cu noua iubită

Citește și: Fulgy, fiul Clejanilor, internat din cauza drogurilor: „Tata a băgat în mine 800.000 de euro”

Citește și: Fulgy de la Clejani povestește cum a fost arestat în Thailanda: 'I-am dat mare palmă și a leșinat'

Citește și: Fulgy de la Clejani a fost internat pentru a scăpa de vicii și de dependența jocurilor de noroc: 'Tata mi-a dat interzis'

Fulgy a recunoscut că s-a drogat: 'Mi-am nenorocit creierul'

După ce a fost oprit de Poliție, Fulgy a recunoscut că s-a drogat. Băiatul Clejanilor a postat un video pe una dintre rețelele de socializare, unde vorbește printre lacrimi despre problemele pe care le are cu substanțele interzise.

'Sunt cel mai prost exemplu de copil din țara asta. Mi-am dezamăgit familia, mi-am dezamăgit sora, mi-am dezamăgit prietenii, fanii, că am fani din cauza părinților mei, că-i iubesc prea mult și automat mă iubesc și pe mine. Vreau să spun că sunt cel mai prost exemplu de pe pământul ăsta. Nu sunt primul și ultimul care greșește. Nu vă drogați, că vă consumați fericirea. S-ar putea să trăiți cu impresia că sunteți bine și că faceți bine, dar credeți-mă că vă spun din proprie experiență. Mă uit la mine în trecut și mă uit acum, un om normal la cap, realizat, nu se droghează.', a spus Fulgy pe canalul său de YouTube.

De asemenea, fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că nu a pățit ceva mai grav din cauza drogurilor. Fulgy a recunoscut că s-a drogat și șochează cu declarațiile pe care le-a făcut.

'Mulțumesc lui Dumnezeu că încă sunt în viață, mulțumesc lui Dumnezeu că am două mâini și două picioare, mulțumesc lui Dumnezeu că nu sunt nebun cu capul, că nu am schizofrenie, că părinții mei încă sunt în viață la cât de rău și ce s-a întâmplat fără voia mea, fără voia noastră, la cât de rău e pe pământul ăsta. Nu sunteți în măsură să vorbiți de un om care consumă substanțe interzise. Am vrut să nu mor. Mi-am dorit să nu mor. Ajunsesem într-un punct când ori ajungeam la pușcărie, ori la spitalul de nebuni, ori omoram pe cineva, pentru că asta judeca creierul meu la cât l-am nenorocit cu droguri', a mai spus fiul Clejanilor.

Reacția Poliției, după ce Fulgy a fost prins drogat la volan

'Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din Sectorul 3 al Capitalei sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul că aceasta a consumat canabis. În cauză a fost condus la sediul I.N.M.L. în vedere prelevării de probe biologice și a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal.

Brigada Rutieră organizează permanent astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice din Capitală. Siguranța dumneavoastră constituie prioritatea instituției noastre', se arată în comunicatul oferit de poliție.

Fulgy, dezvăluiri șoc după ce a fost la studioul lui Alex Velea

Înainte de a fi prins drogat la volan, Fulgy a povestit că a fost la studioul lui Alex Velea, unde a încercat să facă o piesă pentru cățelul său, Cash. Băiatul Clejanilor face declarații uluitoare despre consumul de droguri.

'Seara am fost la Alex Velea, prietenul familiei noastre, un om deosebit. Am ajuns acolo la studio cu motivul de a face o piesă pentru cățelul meu Cash. Mi-am luat un cățel și îl cheamă Cash și mi-am dorit foarte mult să fie și Alex Velea, să contribuie, pentru că eu am făcut muzică, versuri, tot și Alex Velea a fost de acord. Am vorbit, ne-am înțeles, am făcut un grătar cu toți băieții de la Golden Boy. Niște băieți care m-au respectat. Nu pot să spun că m-a turnat nimeni, pentru că sunt niște băieți deosebiți. De obicei, în studiouri, nu la Alex Velea, se fumează iarbă, pentru că te ridică și te relaxează. Eu, vă jur pe familia mea, că sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină, când trăgeam, când făceam greșeli. Mi-am dat seama singur și m-am dus și m-am internat în Spania', a spus Fulgy pe canalul său de YouTube.

Fulgy susține că nu a consumat droguri înainte să se urce la volan, însă a inhalat de la oamenii care consumau substanțe interzise lângă el și așa testul de la INML a ieșit pozitiv pentru cannabis.

'După grătarul de la Alex Velea, eu am plecat cu doi băieți de-ai lui, care nu aveau niciun drog la ei. Atât eu, cât și ei nu aveam droguri și am ajuns la o intersecție unde era un filtru de poliție cu 15-16 mașini, unde am oprit și am întrebat dacă pot să fac dreapta. Că tot am intrat în discuție cu el, m-a recunoscut și mi-a cerut permisul și buletinul ca să mă verifice și mi-a făcut un alcool test, care a ieșit 0 și m-a lăsat să plec. După aceea, am fost urmărit de altă mașină de poliție și a dat drumul la girofar când am ajuns în fața casei să mi se facă test de droguri. M-am conformat, pentru că, cu legea nu se pune nimeni. Nu mai fumez. Când am văzut că se ceartă cu mama și tata am plecat cu ei la IML și mi-au recoltat sânge și salivă și proba unde a ieșit canabis. Am inhalat stând cu oameni care fumează iarbă, pentru că eu, v-am spus, sunt plictisit de ele', a mai spus fiul Clejanilor.

Reacția lui Ioniță de la Clejani, după ce Fulgy a fost prins drogat

Ioniță de la Clejani nu a dorit să ofere foarte multe detalii referitoare la faptul că Fulgy a fost prins sub influența drogurilor în timp ce se afla la volan. Soțul Vioricăi de la Clejani a spus că cel care trebuie întrebat despre cele ce s-au întâmplat este Fulgy, având în vedere că este un băiat major și își poate asuma răspunderea pentru faptele sale.

„Nu trebuie să mă întrebaţi pe mine ce s-a întâmplat! Vorbiţi cu Fulgy, este un băiat major. Nu vreau să fac nicio declaraţie despre incident', a spus Ioniță de la Clejani pentru Antena Stars.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter