Fulgy de la Clejani a anunțat că se însoară! Primele imagini cu noua iubită

Publicat pe

Fulgy de la Clejani a luat pe toată lumea prins urprindere când, la doar câteva zile după ce și-a spus adevărata poveste de viață, s-a afișat alături de noua sa iubită. Mai mult decât atât, se pare că băiatul Clejanilor s-a maturizat și este pregătit să se căsătorească, anunț pe care l-a făcut chiar el!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Fulgy a dispărut o lungă perioadă de timp din lumina reflectoarelor, pentru a-și rezolva problemele pe care le are. Acum, însă, pare că băiatul Vioricăi și al lui Ioniț ăde la Clejani este total schimbat, fiind pregătit chiar să se așeze la casa lui. Tânărul s-a afișat alături de iubita sa pe rețelele de socializare, acolo unde a postat un filmuleț cu frumoasa șatenă.

Cei doi se sărută, iar Fulgy o și alintă pe partenera sa, semn că relația dintre ei doi este una serioasă. Având în vedere atingerile și privirile dintre cei doi, pare că sunt tare îndrăgostiți unul de celălalt, motiv pentru care sunt pregătiți să facă pasul cel mare. Da, vedeți bine! Fulgy de la Clejani vrea să se căsătorească!

Citește și: Fulgy, fiul Clejanilor, internat din cauza drogurilor: „Tata a băgat în mine 800.000 de euro”

Citește și: Fulgy de la Clejani a fost internat pentru a scăpa de vicii și de dependența jocurilor de noroc: 'Tata mi-a dat interzis'

Citește și: Fulgy de la Clejani povestește cum a fost arestat în Thailanda: 'I-am dat mare palmă și a leșinat'

Citește și: Motivul pentru care Fulgy, băiatul Vioricăi de la Clejani, a dispărut din showbiz. Cu ce se ocupă acum: 'Nu îmi e rușine'

Cu ce condiție se căsătorește Fulgy de la Clejani cu iubita lui

Ei bine, pentru a-l vedea în fața altarului alături de superba sa iubită, Fulgy nu i-a lansat o provocare partenerei sale, ci… internauților! Chiar dacă sună ciudat, fulgy de la Clejani a dezvăluit că are o condiție specială pentru a o cere în căsătorie pe Roxana, căci așa o cheamă pe iubita sa. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că fiul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani se căsătorește dacă videoclipul postat alături de iubita sa tinge nici mai mult, nici mai puțin, de 5 milioane de aprecieri!

Fulgy de la Clejani a anunțat că se însoară! Primele imagini cu noua iubităFulgy de la Clejani a anunțat că se însoară! Primele imagini cu noua iubită

„Dacă la 5 milioane de inimi se ajunge la videoclipul ăsta, jur că te iau de nevastă. Arată-mi și mie ochii.', i-a declarat Fulgy de la Clejani, noii sale iubite.

După declarațiile artistului, atingerile tandre dintre cei doi și-au făcut apariția, urmate fiind bineînțeles de un sărut pasional. Fulgy pare extrem de îndrăgostit și nu îi este rușine să arate acest lucru, mai ales că se știe deja că este un bărbat romantic.

Fiul Clejanilor a declarat în mai multe rânduri că îi place să își răsfețe iubitele și că își dorește să le facă fericite cu orice preț. Fulgy nu face parte din categoria bărbaților care nu își declară sentimentele- din contră! Bărbatul adoră să facă declarații de dragoste și gesturi de iubire, fie ele mici sau.. .extrem de costisitoare!

Sursă FOTO: INSTAGRAM.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter