Marie Janette a intrat în finala iUmor. Ce număr a avut

Publicat pe

Marie Janette a avut o revenire de senzație la iUmor, chiar dacă în sezonul 9 lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit. Tânăra a intrat direct în finala show-ului de umor și are toate șansele să câștige.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Marie Janette a venit la iUmor cu un număr de senzație. Tânăra a făcut câteva glume fără perdea, spre amuzamentul publicului, dar și al juriului.

„Am fost întreruptă de juriu și nu am învățat textul cu ideea că o să fiu întreruptă, eu l-am învățat așa ca la școală, ca o poezie, cap-coadă, iar în momentul în care m-au întrerupt creierul meu a dat eroare 404. Am încurcat tot textul și l-am făcut așa ca o salată, dar într-un final a ieșit mai bine decât mă așteptam”, a explicat tânăra.

Marie Janette a intrat în finala iUmor. Ce număr a avutMarie Janette a intrat în finala iUmor. Ce număr a avut

De această dată, Marie Janette s-a ambiționat să obțină măcar două voturi pozitive, iar supriza a fost cu atât mai mare atunci când a primit toată încrederea juraților, dar și a celor de acasă.

„La Cheloo nu îmi fac speranțe, el este foarte greu de convins. Cheloo e boss-ul ăla din instanță, dacă ajungi în instanță și ajungi la capăt, Cheloo este level 99 plus”, a mai spus ea înainte să intre pe scenă. 

Cine este Marie Janette de la iUmor

Tânăra a revenit la iUmor cu un număr de senzație. Ea a arătat juriului ce fel de mesaje a primit în urma participării sale la emisiune, însă le-a integrat în numărul ei de comedie.

Citește și: Sebastian Chitoșcă de la Survivor a jignit-o pe Elena Marin:'Ești o persoană de cea mai joasă speță!'

Citește și: Anghel Damian, confesiuni după 8 ani de iubire cu Lia Bugnar:„Primul pas l-am făcut eu’. Cum îi afectează diferența de vârstă / EXCLUSIV

Citește și: Laurette a oficializat relația cu fotbalistul Magaye Gueye după ce a fost la hotel cu bărbatul care a bătut-o.„Vom trece peste asta…’

Ea a primit multe comentarii răutăcioase și chiar injurii, însă în loc să se supere, Marie Janette a ales să le pună într-o circumstanță amuzantă și se construiască pe aceste mesaje.

Ea s-a dus la Mihai Bendeac și i-a completat celebrul tatuaj. Juratul iUmor are un tatuaj pe inelar „never', simbolizând faptul că nu se va căsători niciodată.

Tânăra i-a scris lui Bendeac pe mână „never say', astfel încât să se completeze cu tatuajul și să reiasă „never say never'.

Juratul Mihai Bendeac a avut parte de o nouă farsă la filmările „iUmor', de pe 19 martie, la Antena 1, când echipa s-a decis să îi aniverseze ziua de naștere cu mult în avans.

Ziua de filmare a început cu multe urări de „La mulți ani' pentru Mihai Bendeac, juratul crezând inițial că e o farsă care va dispărea ușor. Văzând însă că întreaga zi îi este dedicată, cu invitați și muzică pe gustul său, cu apariții-surpriză și tort, actorul a fost complet uimit.

„Astăzi mi-o iau pentru toți anii ăia în care m-am închis în casă și am stat singur de ziua mea', a spus juratul, cunoscut fiind faptul că preferă să nu își aniverseze ziua de naștere.

„Ziua mea e pe 16 februarie și ei m-au sărbătorit pe 4… dacă am fi filmat în iulie, sigur colegii ar fi făcut același lucru! Când a apărut și mama, eram în pragul colapsului… un mix de emoții…', a mărturisit Mihai.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter