Armin Nicoară, nuntă de 1000 persoane cu Claudia Puican: „Fac petrecere pe stadion!”

Publicat pe

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt gata să facă pasul cel mare, dar nunta lor nu va fi una comună, simplă! Artistul și-a propus ca evenimentul să fie unic în țara noastră, cu 5 perechi de nași, mai mult de 1000 de invitați și organizat pe stadionul din Timișoara!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară și Claudia Puican au avut o relație destul de complicată până acum. Cei doi artiști au avut parte de numeroase despărțiri dramatice, iar împăcările au fost pe măsură: extrem de romantice, pline de cadouri și vacanțe scumpe! Ei bine, Armin și Claudia sunt încă tineri, dar nu și neliniștiți! Și spunem asta pentru că artiștii sunt pregătiți să facă pasul cel mare și să se căsătorească!

Saxofonistul a explicat că își dorește să facă nuntă mare anul viitor, după ce se vor mai ridica din restricțiile impuse de pandemia de coronavirus. Armin Nicoară nu ar fi singurii artiști din România care vor face „nuntă mare', dar cu siguranță vor avea nunta cea mai mare! Partenerul Claudiei Puican a mărturisit că la nunta lor vor veni aproximativ 1000 de persoane!

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor, jignit de Armin Nicoară. Declarații neașteptate despre Faimos

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Armin Nicoară și Claudia Puican. El era îndrăgostit de altă cântăreață

Citește și: Surorile Gabor au cerut ajutor de la stat pentru înmormântarea tatălui. Câți bani au primit de la Casa de Pensii

Citește și: Brigitte a plâns în direct din cauza certurilor cu Florin Pastramă: „Are niște probleme grave'

Armin Nicoară și Claudia Puican, nuntă ca la Hollywood! „Mă roagă mulți să îi chem'

Astfel, deși a reînceput sezonul petrecerilor, iar Armin Nicoară este din ce în ce mai căutat, saxofonistul a recunoscut că nu a uitat de nuntă și că pregătirile sunt în toi! Invitații la marele eveniment vor avea parte de multe surprize, printre care se numără și o formație din turcia, un masterchef care le va pregăti numai delicatese și invitații trimise într-o maniera nonconformistă!

Au început cântările în ultimele zile și sună telefonul foarte mult, d-abia mai fac față, dar asta mă bucură foarte mult. Însă, nu uit deloc de nuntă, am vorbit deja, zilele trecute, cu un masterchef, pentru ca invitații să aibă tot felul de delicatese, care să le placă. Tata se interesează pentru o formație din Turcia, să vină să ne cânte la petrecere. Vreau o nuntă cu peste 1.000 de persoane. Pe mine mă roagă mulți să îi chem la nuntă. M-am gândit și la faptul că nu o să am timp să mă văd cu toți, ca să le dau invitațiile, așa că o să îi anunț pe wp (n.red.-WhatsApp).', a declarat Armin Nicoară, pentru Playtech.ro.

Armin Nicoară: „Nu o să îmi încapă toate persoanele prezente într-un restaurant'

Armin Nicoară, nuntă de 1000 persoane cu Claudia Puican: „Fac petrecere pe stadion!'Armin Nicoară, nuntă de 1000 persoane cu Claudia Puican: „Fac petrecere pe stadion!'

Mai mult decât atât, dat fiind numărul mare de invitați pe care Armin Nicoară și Claudia Puican îi vor avea la marele eveniment, locația acestuia va fi una nașteptată. În timp ce „Regele Saxofonului' îi aducea cuvinte de laudă partenerei sale, Armin Nicoară a scăpat „porumbelul' și a explicat că nunta lor va avea loc pe stadionul din Timișoara!

Viitoarea mea nevastă e mereu pe capul meu, are grijă de mine, ba să merg la stomatolog, ba să mă îmbrac nu știu cum. Mă iubește, ce să mai! Pentru că voi avea foarte mulți invitați, conștientizez faptul că nu o să îmi încapă toate persoanele prezente într-un restaurant așa că fac petrecere pe stadionul din Timișoara, îi bag pe toți în cort! Acum să vedem și cât mă costă.', a mai precizat artistul, pentru sursa citată anterior.

Armin Nicoară, despre nunta cu Claudia Puican: „Vreau să am cinci perechi de nași'

Cu privire la evenimentul de anul viitor, Armin Nicoară a mai adăugat că își dorește să aibă cinci perechi de nași, o nuntă de cinci stele, nemaivăzută în România. Deși Claudia Puican își dorește să organizeze cununia civilă pentru acest an, saxofonistul vrea să amâne totul pentru anul viitor. Nu de alta, dar cel mai important lucru este ca nunta lui Armin Nicoară cu Claudia Puican să fie spectaculoasă!

Viitoarea mea soție îmi tot spune că facem cununia civilă, anul acesta, însă eu vreau o nuntă de cinci stele. Vreau să am cinci perechi de nași, în total zece nași.

Vreau o nuntă aleasă, cum nu a mai fost!', a dezvăluit Armin Nicoară, în încheiere.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter