Culiță Sterp de la Survivor, jignit de Armin Nicoară. Declarații neașteptate despre Faimos

Publicat pe

Invitat la emisiunea moderată de Cătălin Măruță, Armin Nicoară a spus „da' provocării „Spui tot sau îți ia gura foc'. Artistul nu s-a ferit să spună exact ce crede despre colegii de breaslă, printre care s-a numărat și Culiță Sterp, în prezent concurent la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Armin Nicoară a acceptat provocarea sosurilor iuți și nu s-a eschivat să răspundă la întrebări care îi vizau pe colegii lui.

Artistul a fost asumat și a răspuns unor întrebări poate la fel de picante ca sosurile pe care ar fi fost nevoit să le consume în cazul în care alegea să nu răspundă la întrebări. Armin Nicoară a gustat o singură dată din sosurile iuți, în rest a spus ce crede fără să țină cont de controversele pe care le-ar putea isca.

Culiță Sterp de la Survivor, jignit de Armin Nicoară. Declarații neașteptate despre FaimosCuliță Sterp de la Survivor, jignit de Armin Nicoară. Declarații neașteptate despre Faimos

Culiță Sterp, lipsit de talent în viziunea lui Armin Nicoară

„Care dintre tinerii de succes din muzica populară, femei sau bărbați, crezi că sunt cei mai lipsiți de talent?', a fost una dintre întrebările adresate în cadrul provocării.

Rpspunsul lui Armin Nicoară i-a vizat pe Culiță Sterp și Stana Izbașa, fiind de părere că sunt niște artiști care nu au talent.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Armin Nicoară și Claudia Puican.El era îndrăgostit de altă cântăreață

Citește și: Culiță Sterp de la Survivor, totul despre copilăria grea și relația cu mama Geta:”Știu cum e să fii și sărac, și bogat” / EXCLUSIV

Citește și: Scandal între Culiță Sterp și Zanni la Survivor:„M-am certat cu Jador din cauza lui…'

Armin Nicoară, dezvăluiri despre Georgiana Lobonț

„Care dintre soliștii din muzica populară, bărbați sau femei, sunt cei mai nesuferiți?', a fost o altă întrebare care l-a pus pe gânduri pe tânărul saxofonist. Totuși, a nominalizat trei nume, și anume: Adriana Antoni, Georgiana Lobonț  și Oana Tomoioagă.

Mai mult, în ceea ce o privește pe Georgiana Lobonț, el a precizat că ea l-ar fi tratat cu un aer de superioritate în momentul în care a început să se bucure de succes. Mai mult, el a mai făcut o dezăluire total neașteptată și a recunoscut că Georgiana Lobonț s-ar fi numărat printre persoanele din showbiz care i-a făcut avansuri mai demult.

Iubita lui, Claudia Puican, s-a aflat în tot acest timp în culise.

Cine este Culiță Sterp de la Survivor

Culiță Sterp este artist muzical și a participat, în trecut, la o altă emisiune de la Kanal D: Puterea Dragostei. Tânărul și fratele lui, Iancu Sterp, au făcut furori în rândul concurentelor care se aflau în casa din Turcia.

Culiță Sterp este fostul soț al artistei Carmen de la Sălciua. Relația lor a fost marcată de numeroase suișuri și coborâșuri, despărțiri și împăcări. Cei doi au avut tentative de a se împăca inclusiv după divorț.

Înainte de a pleca la Survivor România, Culiță Sterp a aflat o veste minunată: va deveni tată pentru prima oară.

După despărțirea definită de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp a început o relație cu Daniela Iliescu și se pare că lucrurile au evoluat mai rapid decât mulți s-ar fi așteptat. Relația lor pare că s-a închegat destul de bine, mai ales că iubita solistului este însărcinată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter