Sebastian Chitoșcă de la Survivor a jignit-o pe Elena Marin: "Ești o persoană de cea mai joasă speță!"

Publicat pe

Un nou scandal la Survivor România în tabăra Faimoșilor. Tensiunile cresc, iar de data aceasta implicați au fost Sebastian Chitoșcă, Elena Marin și Cătălin Moroșanu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între concurenți și ce intervenție a avut Zanni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin a intrat în conflict cu băieții din echipa sa. Sebastian Chitoșcă s-a înfuriat pe colega lui, iar, în conflictul iscat, vizat a fost și Cătălin Moroșanu, care i-a dat dreptate fostului fotbalist.

Tensiuni între Elena Marin și Sebastian Chitoșcă la Survivor

Tensiunile par să fie în creștere la Survivor, în echipa Faimoșilor. Totul a pornit de la faptul că Elena Marin a subliniat că este o femeie responsabilă, care le poate purta de grijă și colegilor ei din cadrul competiției. Dansatoarea Andreei Bălan, care doarme lângă Cătălin Moroșanu, a precizat că îi face sportivului patul și are grijă să-i aranjeze hainele.

Sebastian Chitoșcă de la Survivor a jignit-o pe Elena Marin: "Ești o persoană de cea mai joasă speță!"Sebastian Chitoșcă de la Survivor a jignit-o pe Elena Marin: "Ești o persoană de cea mai joasă speță!"

De aici până la un conflict de proporții a fost un singur pas, iar noul concurent Sebastian Chitoșcă a izbucnit.

Pot să te întreb ceva? Ești o femeie asumată? Îți asumi că ieri când te certai cu Zanni i-ai spus să-l întrebe pe Moroșanu despre ce fel de femeie ești că îi faci patul în fiecare seară și îi aranjezi hainele? Ești cea mai joasă speță de persoană dacă spui nu', i-a spus Sebastian Chitoșcă Elenei Marin.

Citește și: Drama lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor:”Fratele meu avea 1% șanse să trăiască sau putea să rămână legumă”

Citește și: Elena Marin de la Survivor se mărită!Nașul de cununie este un celebru prezentator TV

Citește și: Imagini rare cu familia lui Cătălin Moroșanu de la Survivor.Cum arată mama Faimosului

Citește și: Alin Sălăjean și Musty, scandal monstru la Survivor.Au sărit la bătaie

Decizia luată de Sebastian Chitoșcă de la Survivor după conflictul cu Elena Marin

Sebastian s-a înfuriat, de fapt, pentru că l-a adus în discuție pe Cătălin Moroșanu când subiectul conflictului era altul. Totul a pornit de la discuția privind dispariția alimentelor.

După afirmațiile Elenei Marin, Sebastian Chitoșcă a luat decizia de a nu mai dormi lângă Simona Hapciuc, pentru a nu isca vorbe asemănătoare la adresa lui.

Elena Marin încerca să vorbească despre responsabilitate, ceea ce l-a determinat pe Sebastian s-și schimbe locul de dormit.

Eu de-asta m-am mutat de acolo, pentru că nu aș vrea să spună Simona că uite îi fac patul lui Sebi și sunt o femeie responsabilă', a spus Sebastian Chitoșcă.

Cătălin Moroșanu i-a dat dreptate lui Sebastian Chitoșcă

Vizibil deranjat pentru că a ajuns în mijlocul unui conflict care nu îl viza direct, Cătălin Moroșanu nu a vrut să creadă, inițial, că Elena ar fi povestit aceste lucruri.

A venit Sebi azi dimineață și l-am întrebat de ce nu mai doarme lângă Simona. A zis că Elena când s-a certat cu Zanni ar fi afirmat că are grijă de mine. Eu îi spun că nu cred că a adus asta în discuție', a spus Cătălin Moroșanu.

În apărarea ei, Elena Marin a dezvăluit de ce l-a adus pe luptător în dicuție.

Când m-a făcut iresponsabilă Zanni, i-am spus că nu sunt iresponsabilă. Atât de lucrurile mele pe care le am cât și de lucrurile lui Moro', a explicat Elena Marin.

Când i s-a confirmat, Cătălin Moroșanu a subliniat că l-a deranjat gestul Elenei Marin și i-a dat dreptate noului coleg.

'M-a deranjat lucrul ăsta la Elena, pentru că nu te poți folosi de numele meu într-o ceartă cu altă persoană, că se poate crede altceva. Sebi avea dreptate', a spus Moroșanu.

Zanni o acuză pe Elena Marin că joacă teatru

În conflict a intervenit și Zanni, care a acuzat-o pe Elena Marin că joacă teatru: „Uite cum se joacă teatru. Noi vorbeam de mâncarea ta furată și nu de cum îi împachetezi tu hainele lui Moro'.

„Dacă mi se fură mie mâncare nu o să fac panaramă, dar dacă mi se pun vorbe în gură o să dau cărțile pe față de fiecare dată', a conchis Sebastian Chitoșcă.

Sursa foto: Hepta, Instagram, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter