Imagini rare cu familia lui Cătălin Moroșanu de la Survivor. Cum arată mama Faimosului

Publicat pe

Cătălin Moroșanu de la Survivor este un concurent puternic la Survivor 2021. Faimosul este destul de discret cu privire la viața personală și puțini știu cum arată familia lui. Iată câteva imagini rare cu familia sportivului, care este acum plecat în Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Moroșanu de la Survivor este un sportiv foarte bun, care s-a descurcat excelent până acum în cadrul competiției din Republica Dominicană.

Puțini cunosc detalii despre familia Faimosului. Pe contul său oficial de Instagram s-au postat mai multe imagini rare cu familia sa. Cătălin Moroșanu a apărut în compania mamei sale, dar și alături de tatăl și fratele său.

Imagini rare cu familia lui Cătălin Moroșanu de la Survivor. Cum arată mama FaimosuluiImagini rare cu familia lui Cătălin Moroșanu de la Survivor. Cum arată mama Faimosului

Cum arată mama lui Cătălin Moroșanu

Fratele lui Cătălin Moroșanu a mai avut apariții la TV, mai ales că l-a însoțit pe pugilist în aventura Asia Express. Imagini cu părinții săi nu prea au apărut până acum. Toată lumea a remarcat că mama Faimosului este tânără și frumoasă.

Este foarte frumoasă mama ta, Cea mai frumoasă mamă!!, Foarte frumoasă mama ta Cătăline felicitări la întreaga familie multă sănătate, Să vă trăiască și să o aveți cât mai mulți ani în viață, O mamă de nota 1000, au fost câteva dintre comentariile primite în dreptul fotografiei Faimosului cu mama sa.

De asemenea, cu câteva zile în urmă a mai fost postată și o fotografie în care Cătălin Moroșanu a apărut cu toată familia: mama, tata și fratele său.

'#TeamMorosanu, alături de Cătălin încă din prima zi. La fiecare meci, reality show sau proiect, familia a fost mereu prima susținătoare', a fost mesajul scris în dreptul imaginii, care a strâns mii de aprecieri.

Ce planuri avea mama lui Moroșanu pentru fiii săi

Angelica Moroșanu, mama lui Cătălin și a lui Claudiu, a povestit la un moment dat că și-ar fi dorit ca fiii ei saă îmbrățișeze alte cariere. Ar fi vrut ca Faimosul de Survivor să fie avocat sau polițist, iar celălalt fiu- profesor.

„Pe Cătălin îl voiam avocat sau polițist, iar pe Claudiu profesor”, a precizat Angelica Moroșanu.

De asemenea, mama lui Moroșanu a precizat că cei doi frați s-au înțeles foarte bine de mici și nu s-au bătut niciodată.

„Nu s-au bătut niciodată, ei au fost prieteni de mici. Și-au împărțit jucăriile, le-au stricat împreună”, a mai povestit mama lui Cătălin Moroșanu.

Citește și: Ce avere are Cătălin Moroșanu, de la Survivor.Câți bani câștigă din funcția de consilier județean, în Iași

Citește și: Jador și Cătălin Moroșanu, bătaie la Survivor. De ce s-au încăierat:„Nu te pune cu ursul'

Citește și: Cum și-a descoperit Costi Diță, alias Giani din Las Fierbinți, pasiunea pentru actorie:„La primul examen la teatru am luat nota 1/ EXCLUSIV

Citește și: Scandal uriaș la Survivor între Alexandra Stan și Moroșanu:„Ești cea mai slabă și mai comentezi?'

Cătălin Moroșanu are o soție superbă

Pe Cătălin Moroşanu îl ştie toată lumea, însă Georgiana, soţia lui, a preferat dintotdeauna să fie discretă şi a evitat viaţa publică. S-au cunoscut în urmă cu 17 ani pe un site de socializare şi de atunci sunt împreună la bine şi la greu, chiar dacă vin din lumi complet diferite: el luptător K1, ea medic.

„Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, MIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi. Ne cunoaştem de la vârsta de 17 ani. Stăteam la cămin şi împărţeam o conservă cu ton. Chiar sunt norocos că am găsit o pe sooţia mea.

Mi-a daruit o fetită, o cheamă Natalis. Ştia care e plata, lipsa de acasă. Multe sacrificii, dar am  mers mai departe. Am făcut un copil, o să mai facem un copil. Ea e medic stomatolog. Deci tot timpul ne-am împins unul pe altul şi aşa reuşim să fim o familie.’, a povestit în trecut Cătălin Moroșanu.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter